Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to se desava i u Evropskoj uniji. U Hrvatskoj je Marko Francišković zatvoren prvo u zatvor pa u umo bolnicu jer je prepametan i ima svoje vidjenje svijeta koje je i realno. Sada ga vec mjesecima truju u psihijatrijskoj bolnici a pametnijeg covjeka od njega i veceg ekonomiste nemaju u HR. Samo su dosli i pdveli ga,kao nekada UDBA u staroj YUGI.
To vam dodje kao.. "sjelo ruglo na sred puta, svakom se ruga a njemu svak". Tako i klix-ovci pisu o hapsenju neduznih nedje u bijelom svijetu a BiH odnosno vlada Zlatka Lago-mdzije posla neduzne (alzirska grupa) na Gvantanamo . Samo da bi ga george bush opalio u prdenjak, kad se ukaze prilika za to.
ima toga sirom rs-a,ali ce se cuti tek kad Dick ode s vlasti..
Tesla10 20.11.2013. u 17:54 11Ne pričaj gluposti, molim te. Sve što podsjeća na Titov režim takvi kao ti pokušavaju ocrniti. Srami se. Tesla ija sam volio Titu i i danas dan sam anti fasista ali kad pogledam neke dokumentarce sta je OZNA radila 45-6-7 nemogu rec da su bili antifasisti svezat i pobit ljude kao sto je OZNA radila na celu sa rankovicem je zlocin razmjera fasiticek njemacke ako ne brojimo jude vise su partizani pobili ljudi u bivsoj YUGI od 45-6-7 od nijemaca za za vrijeme okupacije....
Ima jedan u Lukavici, kojeg drže pet godina bez ikakve optuznice, kažu da je čovjek prijetnja. To se događa u demokratiji u kojoj osuđene za genocid puštaju na slobodu. Po meni je to malo bizarno.
prelistajte malo "nas" komunizam, ne treba vam nista iz svijeta
pa inace u svijetu se toliko laze ,traca i laprda da je tesko pronaci istinu,ima bizarnih slucajeva i zalosnih naravno,no vecina 95% kao naprimjer oni pobunjenici iz sirjie,onda kojekakvi parlamentarci,kongresmeni ,predjesnici ,mediji ,novine itd itd.......sve se laze,tek sad shvatam onu iz komunizma ''ko drukcije kaze ,klevece i laze ,nasu ce osjetit pest''..nisam komunjara da me pogresno ne shvatite :)
aj za geya mi nije zao u zatvoru mu ko u haremu
Ma i tebi bi bilo fino da ti neke zatvorenice guraju saku u supak. Kreten.
sry nisam tako daleko iso vidim volis fisting :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma i mi smo tu negdje, obicni covjek za bilo sta moze u zatvor, a politicari nema sta ne rade i imaju imunitet...U kurcu smo sve dok svi ne budu jednaki pred zakonom