Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika gubi obraz od Vijetnama pa do Wikiliksa i šta se promijenilo ????
dosta vise politike pogledajte ovih treba https://youtu.be/9JWQMq98ICM
‘Ravnopravan’ i ‘partnerski’ odnos postoji samo u slučaju kada su učesnici prbližno jednaki po razvijenosti, snazi, resursima… Kada jači (bogatiji, obrazovaniji, vojno i tehnološki napredniji…) sretne slabijeg, nema tu, druškane, nikakve ‘ravnopravnosti’ niti ‘partnerstva’. Nikad i nigdje.
Dakle, Hrvatska bi trebala da pripoji BiH svojoj teritoriji? Ok.
Ukrajinci su nasjeli ko budale Stvar ruskog nacionalnog interesa nema veze ko je bio predsjednik Putin ili njegov ker isto bi bilo. 1.) NATO na granicama nekoliko sati do Moskve. Rusija je 2 puta u zadnja dva stoljeca dozivika invaziju sa zapada U zadnjoj izgubila 27 miliona Strava 2.) Gubitak pomorskih baza na Krimu. 3.)Velika Ruska populacija na istoku Ukrajine.
Bar da si priznao da je prvi glavni grad prve Rusije bio Kijev. A ovu mješavinu poljskog i ruskog što vi sada zovete ukrajinski nije pričalo ni 20% stanovništva u Ukrajini...
Nama nisu ni metka poslali. A vi ste sto milijardi dobili.
Amerika je već izgubila obraz, dno dna.
Cuj izgubiti??? Pa vec su ga izgubili. Prije sam i sam sumnjao u to sad se potvrdilo kako salju oruzje ubicama djece.
Samo kad se sjetim Ukrajinskih dobrovoljaca u agresiji na BiH...
Provlači se priča kako je Ukrajina zbog blizine i utjecaja Rusije jedna od najsiromašnijih država Europe i da upravo pokušava da se riješi tog utjecaja kako bi postala razvijena demokratska država a Rusi to ne daju. Istina je da su Ukrajinci tu gdje jesu zato što su najkorumpiraniji ljudi u Europi a za to su najviše sami krivi.
U Americi ne postoji rijec obraz.
Ne znaju Amerikanci sta je obraz
Ko da ga nekad imala 😂😂😂
Izgubljen obraz još tokom genocida nad američkim domorocima, indijancima!
Jel možda Ukrajina potpisala sa Rusijom kakav dokument da se neće približavati NATOu ?
Obraz je izgubljen prije dva mjeseca.
glupa konstatacija, valjda znaš da Amerika niti je kad imala niti sada obraz, jer ne zna šta je to. oni misle da je obraz interes, i to samo njihov interes. Amerika zemlja modernih desperadosa na svjetskoj sceni. a bajden je samo lutka koji mokri u pelene.
najveća greška zapada je LICEMJERNOST. sramota je da imamo dva ista slucaja jednim se šalje sva moguća pomoć drugima se blokira pravo na humanitarne uslove. puknut će to kad tad, al baš će da rokne.