Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa Ilhan....i pametna...i uspjesna
Nek joj je sa srecom, pokrivena ili ne to je ne bitno. Ali me za srce ujede kad cujem ili vidim nekoga iz Somalije, mi smo ovdje na*ebali od mocnika, njihovu jadnu zemlju siluju godinama, ubio ih i bog i grom....majku im nasilnicku
@Saran61 Znao sam i tekst bez tebe braco, al hvala :D
Zlo i naopako da zene ohrabruje neko ko ne smije otkriti kosu u 21.vijeku!
Po ovoj klix logici je i DONALD TRUMP pokriven jer stalno nosa onaj svoj glupi kachket. Nije sve sto ljudi nosu na glavu znak vjerskog potcinjavanja ba.
svaka čast ilhan. kapa dole.
Pokrivena....cime...ovo je slicno marami, sesiru i bilo cemu drugom....pokrivenost je kad je prekriveno sve osim lica i saka....
@Zabudaby Ili sve osim ociju?
Veoma je moguce da je doticna svojim radom zasluzila poziciju, ali je postalo ocigledno da se individue sve vise biraju prema polu, rasi i religiji umesto prema licnim kvalitetima. Regresivna ideologija koja je inficirala sistem pokusava da promeni plemenitu ideju o jednakim pravima i sansama svih individua u utopiju koja forsira jednakost ishoda prema kvotama.
Nece jos dugo, mozda do zvanicnog proglasenja novog predsjednika.
joj vjesti///// waooo bas mi je sad promjenio dan.... zaboravih da zivimo u rupi , da je sve korumpirano i religije nam vladaju uz pomoc mafijaske politike....
Sta ce Tramp reci za ovu
Jah, vijest
Bog ti dao, Ilhan. U "zloj" Americi jedna crna Somalijka, pritom muslimanka, još i pokrivena, uđe u Američki senat. I mi im pametujemo nešto zbog Trumpa. Pa jadni ne bili, mi Arape, još turiste, još iste vjere k'o većinski narod ovdje, ne možemo očima gledat. Ni sandžaklije, ni Albance, ni Kineze, no Božu Vreću. Nismo ni svjesni kakvi smo.
@korektorOva zena je obrazovana, prilagodila se americkom nacinu zivota,govori engleski a ne napada policiju i ne kidnapuje djecu i ne stavlja noge na sto po restoranima ko arapi..
Trump je prvi predsjednik Amerike koji cijeni i poštuje sve žene svijeta a posebno plavuše.
Kakav cudan svijet, cega se pametan stidi, budala se diči.
Kako to mislite "bivša izbjeglica"??? Ako si izbjegao, onda si izbjeglica dok se ne vratiš na svoje ognjište, u svoj dom.
mozes se integrisati, prihvatiti novi dom