Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko, BIn Laden i Dino Merlin i tako ukrug. Citajte to i lakse cete zaboraviti da ste bez posla i na rubu gladi.
Ma da. Ameri su najavili odmah nakon \"ubistva\" da će u narednim danima biti puštena u eter poslednja poruka koju je snimio prije \"pogibije\". Glupi su do bola, a mi smo gluplji što ih slušamo.
E ako to kaze CNN onda svi MORAJU da vjruju u tu LAZ...JE LI TAKO????
-Pa zar nevidite gore to Blazeno Lice sa slike, koga bi on ubio,nebi on to on je miroljubiv arap.
Ajde mali balavce da nije amera nebi ni nas bilo. Ti te svoje neke imaginarne zionisticke bajke zaprdi u onu stvar.
oTRESAO u wc- solju nego sto je na.pravio takvu bu.daletinu, pri.mitivca cet.nika... da nisi mozda i ti potomak atlantid.e aaa fa.sisto ccc idi brate u sr.biju tamo ces se ljepse osjecati sta radis u sa.rajevu bu.daletino i dali uopste TAKO pricas sa rajom u sarajevu otvoreno, dvolicnjaku fa.sisticki
zivko josilo zivko josilo bolje bi ti bilo babi da je
E svaka ti čast...
@ zivko josilo: a ti fino razguli u ljubuski, tamo te svi jedva cekaju.
@Zivko Josilo Pljuc na Srbiju Plljuc na srbe Pjuc na vlahe Pljkuc na Rusiju Pluc na Kinu Pluc na Zivka Josila Zivjele Sjedninjene Americke Drzave, Zivio Barak Obama..Zivjela pravda i sloboda ..Smrt fasizmu i smrt Kolonijalizmu i neokolinijalizmu..
Pa zasto mislis da je sa-x tako \'popularan\'? Bas radi komentara. Vidis da nece namjerno da postave registraciju za postavljanje komentara, opada im posjecenost. Pokusali su nekoliko puta sa facebook login ali niko se nejavlja pa su brzo odbacili.. :-)
neznam sta bi amerika injena vlada radile i cime bi se bavila da nije muslimana i islamskog svijeta
Ja ovaj sarajevo-x citam samo radi komentara citalaca, stvarno se ismijem od kolicine gluposti sto raja pise ovdje. Ovaj portal zlata vrijedi a komentatori se neprevazidjeni. Za 10 ste svi :) Pozdrav
Tendeciozni članci o Bin Ladenu su postali uvreda za intelekt širih narodnih masa!
Ne vidim svrhu tvojih komentara. Tamo gdje zive Bosnjaci jeste multietnicka sredina, a to sto ti tako nesto ne mozes zamisliti krivi svoje roditelje i njihove roditelje, jer su ti ocigledno ispirali mozak sa lazima o Bosnjacima. Zao mi te je. Molim te drugi put pusti vodu nakon sto zavrsis sa govorom. Fakat je nepodmosljivo. Ne moze covjek disati.
on je mrtav odavno.samo pogledajte njegovu \'\'navodnu\'\'posljednju sliku.uopste ne lici na njega.i sumnjam da bi neko kao on farbao bradu
@ Zivko JOsilo a vjeruješ li svojoj ženi ??