Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Indianapolisu ima 6000 bosanaca i 3 hercegovca
@FL girl, Atlantic Blvd...Ti?
sta se hoce ovi bh-amerikens ! A restoran je mocan...stvarno !
@ chicagoan Eminentni gospodine iz Chicaga ,zadrzi svoje savjete o asimilaciji za sebe,a o tezim papcima ........??? Zamolio bih te da nam malo bolje objesnis taj termin,kako bi smo imali potpunu sliku o zbivanjima u bosanskim okupljalistima...........uvijk su nam drugi bolji,aaa?????........ P.S. samo ti uzivaj u svojoj sreci ,u visenacionalnom drustvu bez papaka :)..... a Bosni takvi i ne trebaju niti su ikada i trebali......mozda sam blizu definicije papka,PAPAK jedan !!!!!!!!!!
@ chicagoan E haj nam to sto si napisao ponovo napisi na engleskom. Hvala
Samo naprijed Bosnaci i Hercegovci. Pronosite lijepo ime Bosne u svijetu, kad ovi nasi papci od politicara sve rade da ga uprljaju. Vi ste jedini pravi i iskreni promotori Bosne u inostranstvu. Ah... kako je samo bilo lijepo gledati Hasana Salihamidzica u Bajernu u ligi sampiona, ili Barbareza u HSV-u, a danas Dzeku, Ibisevica, Salihovica, Mislmovica ... Samo naprijed Bosno.
zivim u cikagu i mogu reci da bas i jeste ovako najbolji cevapi su u restoranu sarajevo za nas protjerane iz nasih domova ovo je jedina kuhinja koja ima bas ukus bosne i herecegovine .
Restoran nije los hrana je o.k sto se tice papaka ima ih svugdje. U restoranu Balkan koji se nalaza na Lawrence Ave. ima puno vise seoske raje. Najugledniji je bio Simplon Orient Express koji je bio Srpski restoran ali se on zatvorio. Sve u svemu nije lose kad se covjek malo pozeli te hrane.
Cool.. ovo je napisao neko ko pohadja moj univerzitet... http://news.medill.northwestern.edu/chicago/news.aspx?id=118501 Moze se vidjeti kako je promjenjen text, i kako je uzeto samo ono sto pase sarajlijama ... ali et.. opet je pozitivno ;)
chicago je i prije rata imalo ljudi iz bivse yugo.... a mislim da i sad ima dosta naseg naroda... neko kako se zoves???? u kojem si djelu jaxa???
toliko je popularan da nepamtim kad sam bio u njemu hehe...a u cikagu nema Bosnjaka nego samo Bosanaca a Hercegovci se podrazumljevaju
@asdf - bosanci i hercegovci... ako se ti smatras bosnjakom, onda propadas.. kao sto i propadaju bosnjaci radi tog praznovjerja... ko god zivi u BiH on je Bosanac i Hercegovac,
aferim neka skromno se pocinje samo polako..
Bosanci i Hercegovci su nažalost manjina u BiH. Nekim draže tuđe govno nego vlastita država nažalost.
ovi hubjeri su inace porijeklom iz gorazda koliko ja znam i tamo ima i naselje koje se isto tako zove ...bilo kako bilo lijepo je sto se bar na neki nacin predstavlja bih tj sarajevo @XP : nisam stvarno nikad bio u americi ali sam cuo da si od 8 do 4 amerikanac pa onda sve ostalo i gdje ces ti poslije ici to nikoga ne zanima...bilo bi lijepo kad bi bili mi svi bosanci i da imaju pravila pa onda sve ostalo. vozdra