Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jest spreman ovaj debeli...samo se vrti u krug!
Bogme ih tamburaju i klepkaju po usima u Briselu upravo .... vese zestokih explozija ... murija je krenula na dio te bande u Molenbeku (Brisselu) ....ima na svedskoj tv direktan prenos ....krhaju zestoko
Vec je bio i demant o hapsenju.
Smrtna presuda a potom truplo baciti ajkulama da ga pretvore u g0vna,gdje i pripada
Ako je jedan od sudionika, preblaga kazna za osobu koja je sudjelovala u hladnokrvnom ubojstvu vrsnjaka, neduznih vrsnjaka.
vama 4-ci vehabija poručujem da vas prati SIPA i OSA,vi podržavate terorizam,naći će vas u vašim jazbinama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije on izvršilac napada nego osumnjičeni. Nije čak ni okrivljen.
Sad ga fino MUČITE 132 mjeseca, sa svakodnevnim batinanjem i silovanjem i.t.d! i na kraju ga NEMOJTE ubiti, nek se pati do kraja života u zatvoru. .
Kako zar Salaha nije Lulic povrijedio....Nemojte Hapsit covjeka
Akcija u Bruxellesu: Abdeslam ipak nije uhićen, još je u bijegu. Tako pišu drugi mediji. Jel to klix ima više informacija od ostalih medija u svijetu?
ja mislim da ovaj nije kriv, je ovi bombaši kad krenu u 'akciju' uvijek nose lične dokumente, đe će bez toga u napad...
Ko je još vidio krenuti u teroristički napad bez dokumenata, ili da se ne preuzme odgovornost na neki način ? Misliš da bi napadači željeli biti svedeni na anonimce i među svojim istomišljenicima ostati nepoznati ? Da neko drugi bude namjerno ili greškom proglašen odgovornim pa da Arapi proslavljaju pogrešnu osobu ? Misliš da bi napadači voljeli da se neko drugi ogrne njihovom slavom ?
ljudi moji, očima gledajte a ne ušima, nije sve onako kako nam zapad servira...čovjek se raznio, uništio sve oko sebe, ali pasoš je čitav, dajte molim vas...ovo je sve igrica kako bi zapad definitivno zatvorio granice za migrante. Sad imaju razlog više da napadaju jer ih evropa podržava, tuga!