Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..to se zove UMJETNOST! kapa dole
svaka im cast,e to je mangupski.
sve ovo jevreji kupuju po naruđbi,poslije pljacke obrade gamalo tj promjene oblik dijamantu a zlato tope vjerovatno u zlatne poluge kao i uvijek :))) svaka im cast,nema povrijeđenih velika cifra ,pobjegli :)
sto ne ukradu od ovih nasih politicara
SVAKA CAST!!!!
Uspjesno odradzen posao,niko nije povrijedzen.Nije na stetu naroda,vec na stetu guzonja,koji bi trosili milione i milione na dokazivanje.Prije ce ovako ta para zavrsiti u narodu,nego na nacin na koji je planirano.SVAKA CAST !
Ovos u Balkanci milion posto...cim su zapalili auto
kapa gore ,Bog zna koliko se ovo spremalo ili su imali informacije i posiljci ili su pratili radnju a za to bi trebalo vise mjeseca tako da KRALJEVI !
kao sto kaze nas izet fazlinovic : cin cin cun cao caoooooooo
Respect za akciju!!!
350 miliona???? !!!!! ???? Znate li vi uopšte koliko je 350 miliona, stoko nepismena?
Nek su bas opljackali.I nek ne palamudi niko kako je Belgija tolerantna zemlja i sl. gluposti.A odakle poticu dijamnti?Koliko ljudi je platilo zivotom i koliko ratova se vodi u gle cuda,bivsim belgijskim kolonijama.Pa nismo mi izmislili preljevanje iz supljeg u prazno i izbjegavanje placanja poreza.Kad nasi opljackaju nekog na stanici u Luxemburgu,sto taj ne prijavi policiji?Pa zato sto je i taj neko opljackao svoju drzavu.Malo anarhije da se svijet procisti od kravatiranih lopova ne bi bio los.
Kakve lazi vam to javlja taj vas novinar iz Brisela (satro)? Vrijednost dijamanata je oko 50 miliona eura. Vidi se da je Zikin rukopis.
sirite POGRESNE informacije ... nije 350mil E, nego 50mil E vrijednosti SAMO dijamanata ko ne vjeruje neka pogleda belgijske novine: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130218_00474130 p.s. svaka cast nasim "novinarima", ne znaju ni prevesti clanak! -.-
OVO JE PLJACKA. A NE ONAJ JAZAVAC U TRAVNIKU UZEO 40KM. OVO JE BANDA "PINK PANTERA"
Ne upisah da vijest cuh i vidjeh skicu napada na tv u Parizu, pripremajuci rucak. A naravno pljacka je bila kod Brisela u Belg.
Evo u Parizu pogledah u prolazu da je ukradeno pred polijetanje swis aviona 37 miliona € u zlatu i nakitu. Na klix-, prije sat, dva, pisu,bolje reci pokusavaju da tacno prepisu al im ne ide ni to od ruke. Jadnici, sta ces. I zovu ga novinar. Fuj, zesci!