Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ovu priliku imao je specijalne LIMENE gaće.. :D
je li se kad sreo sa prezivjelima masakara hellfire projektilima sa Global Hawkova, C130gunshipova, i onih jadnika iz Bagdada koje je Apache automatskim topom komad'o......
Evo jedan vic o pravim Amerikancima : Mali Indijanac razgovara s ocem: – Tata, zašto se seka zove Zelena Livada? Otac mu odgovara: – Zato jer je začeta na zelenoj livadi. – A zašto se braco zove Snježna Planina? – Zato što je začet na snježnoj planini. – Tatice, imam još nekoliko pitanja..., kaže mali Indijanac. A Otac će: – Samo pitaj, Probušeni Kurtonu.