Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sulje je pod Becom sargiju svirao.. A Franca u Sarajevu roknuse.. a privreda Turska i neki srednji stalez je beton sada u Turskoj.. samo nije lako predsjednik biti ni u San marinu a kaomoli u tolikoj drzavi sa toliko naroda proslosti tradicije i ko zna cega jos, a kamoli parirati okolnim susjedima od grcke rusije sirije iraka irana sve su to vise manje jake drzave i nekadasnja carstva..
o cemu ti pricas? o turskoj koja bi bez SAD-a i NATO-a bila zadnja rupa na svirali...
Otrovali ga sekularisti i vojna hunta koja je hvala bogu skinuta s vlasti. Kako je lijepo vidjeti Tursku sada kao jednu od najperspektivnijih zemalja regiona, zahvaljujuci aktuelnoj vlasti.
@Erdogan, To bi ti volio i to je nama jasno ali nazalost to ce ostati na tvojim zeljama i tvom snu u kojem ces i ti otici na smetljiste i umrijeti kao i ovaj na slici koji je pokusao da da drzavu Kurdima itd. Turska je jedinstvena bila vijekovima i tako ce ostati jos vjekovima a separatisti i nacionalisti koji iz vana zele da oslabe Tursku su davno skontani i mogu ga Erdoganu i Gulu laganini popamflati i nista drugo. Turska je danas Politicki i Ekonomski toliko jaka da nema niko sanse da to potkopa i razvali ni sa vana ni iz iznutra jer je Erdogan jedinu prijetnju na vrijeme stavio iza resetaka a to je cijeli vojni vrh koji je to imao u planu da uradi i promjenio zakon da se vojska vise ne pita nego predsjednik i premijer itd. Ti mislis da su Tuci budale kao mi balkanci pa da planiraju mjesec dana unaprijed hahahahaha, varas se varas Turci ce ubrzo zavladati juznom europom Ekonomski pa ako treba i vojno zivi bili pa vidjeli.
...turci, drž\'te se vi ataturka i vojske kao garanta sekularizma...
ISTINA, I DODJOSE ISLAMISTI NA VLAST, UKINULI MRVU PRAVA ZA KURDE I 30% KURDSKOG STANOVNISTVA, IGNORISU SOPSTVENE TURKE ALAVIJE 15%, SLUSAJU KAO PSI NAJNEMORALNIJU IMPERIJALISTICKU ZEMLJU NA SVETU S.A.D, I SPINUJU PROPAGANDU O STAROJ VELICINI OSMANLIJA I ISLAMU NE BI LI KAO ISPALI POSTENI, ZIVI BILI PA VIDELI, KAD ZA 2,3 GODINE TURSKI SOCIJALISTI, ALAVIJE, SEKULARISTI I KURDI ZAJEDNO ZAVRSE SA OVIM ISLAMISTOM KAO RUMUNI SA CAUSEKOM!