Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kako je moguce da se ovo desava u tim modernim i naprednim zemljama...???...a kod nas ne daju da se eutanaziraju bijesni psi lutalice koji napadaju ljude jer je to nehumano...???
Zato sto nas stranci prcaju uzduz i poprijeko, kad hoce i kad nece, pa ti kazu radit cete to i to, tako i tako...
dogtrust na aparatima😂 cuj iz puske rokat macke hahah
Avmjau na aparatima.
Sad ce i kod njih "nas" Av-mjau organizovati proteste protiv australske vlade :D
...kod njih ta udruzenja za zastitu zivotinja nemaju nikakvu medijsku pozornost ni znacaj...ukratko,ne je.be ih niko ni za sta...
zao mi je ovih zivotinja sto izumiru al nekako mi je zao i maca :( kako su samo lijepe, narocito ove divlje ...
Divno a ko je doveo većinu sorti "divljih" mačaka, biće im kao i sa žabama krastačama i divljim psima tj. trijebi ali ne možeš istrijebiti. Čovjek je kriv e sad jel muško ili žensko pitanje je sad XD
hm,ubijaju mačke da bi spasili miševe,gdje ide ovaj svijet
FBiH istrebljuje u RS-u sve osobe koje imaju klempave usi
Nabavio sam prije par dana mačku. Da sam znao da je vako stanje u Australiji mogo sam uzet dvije njihove.
A jebi ga to je teško stanje kad jedna vrsta koju je poguro čovjek tamani druge vrste koje su samostalne. I onako na kraju kad mačke potamane sve druge životinje će im se broj smanjit. Vjerujem da su ljudi dobro odvagali i da znaju šta rade. Biranje od dva-tri zla.
ja spasavam macice i hranim ih, a oni pobiju 2 miliona :((((
S obzirom na broj pasa kod nas će se mačke morat uvozit. Mogli su odma nama bacit 10 000 u Sarajevo. Ako izdrži 100 godinu dana, odlično.
Maljeeeeeeeee slatkeeeeee 😋😍😍😍😍😍🙈🙈🙈🙈❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜
Vidite li bolan kako se to radi po svijetu, kod nas kerovi ugrožavaju ljudska bića, našu djecu bolan, a ne tamo neke životinjice, pa i pored toga oni plaćenici iz nevladinih organizacija se nešto bune, štite život džukele a ne djeteta..
bolje istrijebiti glodare nego macke ili napraviti azile za macke.
Sace macke camcima u izbjeglistvo , preko Grcke!