Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a srbijanski predjesnik je vuk u vučjoj kozi
glumi nekog covjeka iz naroda , a ustvari je samo republikanac koji se oblaci kao demokrata, nista vise. sto rekla moja nena za romneyja i obamu - jedno pas - drugo mu brat!
Serem vam se na urednistvo... Polupismena stoko... Gdje vam je G u toj JAnjECOj kozi...
za obamu su glasali mladi crnci i mladi hispanosi.....zato jer su crnci i hispanosi,neki mladi bijelci...zato je su mladi i poneseni nekakvim zanesenjaštvom koje i priliči mladim godinama, 60% žena jer su žene emotivke a obama je retorik i slatkorječiv a i \" baš im je cool i simpač\" za obamu nisu glasali bijeli radnici muškarci koji sva sranja moraju platiti i krvavo raditi da bi tim mladima platili školovanje,da bi tim crncima i hispanosima platili socijalno i zdravstveno i dječji doplatak i da bi tim \"baš cool\" ženicama mogli udovoljiti razne hirove
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
Bitniji su zivoti neduzne djece koja bi neizbjezno stradala u novom ratu. Ekonomija se popravi i nakon krize u \'70im, mozda je sada gore ali bolje srozana ekonomija nego rat. Svaka osoba koja ne zeli krvoprolice neduznihi bi tako trebala misliti.
TO JE FAHRO REKAO ZA TIHICA
upravoje strasno sto nevezano za predsjednika assangeu se prjeti jer to pokazuje da iza stoji paravan koji postavlja americke predsjednike ko lutke, niko ne prokomentira benjaminov komentar uz cestitku obami da on vjeruje da ceobama ispuniti sva svoja obecanja,daleko mi je drazi diktator putin kojisalje one dvije pornografske neuke balavice u radni logor i kineska kpj od obame, mozda se njihdvije vrateiz logora, al assangeu se crno pise kad ne budevise psihicki mogao ostat u ambasadi i odluci da izadje vani, ustoobama pricadivnu pricu medjutim cinjenica je da je zasvoj mediker obezbjedio ogromanprofit najvecoj americkoj granikoju nije pogodila recesija a to je farmaceutika, avec se javno suska da tolke trupe povlaci iz afganistana jerce uskoro otvorit drugi front, a tosu bliski istok i razmjestanje snaga prema kini, vrloje moguce da ce amerika dopustiti kini anektiranje nekog djela japana, jerje primjetno da to i putin mirno gleda, posto je to vec sve dogovoreno izmedju njih trojice...
1. Dodik je krme u sakou; 2. Lagumdžija mečka na lancu; 3. Tihić pokusni majmun; 4. Radončić tasmanijsko čudovište; 5. Čović hijena,ali u zoološkom vrtu.
grijesis svijetu je upravo potreban treci svijetski rat jer jedino tako ekonomija moze da se popravi
j.e.b.o vas i tanjug i srna skupa i to brez vazaljin
Nije Obama nikakav vuk, niti janje, on je obicni MAJMUN.
Reci im Kinge!
Bolje i napad na Wikileaks i Assange nego na Iran, sto bi druga opcija, Romney uradio prije no Obama. Svijetu nije potreban novi mega-rat koji moze eskalirati u WW3.
Argumenti koje Assange daje su vezani za njega samog i njegovu web stranicu...sumnjam da bi ikakva druga vlada u USA, bila republikanska ili demokratska, drukcije reagirala na Wikileaksove objave. Ako ima nesto drugo s cim moze pokazati da je Obama \'\'vuk u janjecoj kozi\'\' neka objavi, jer napad Obamine administracije na Wikileaks nije dovoljan razlog.
Za ove sto pitaju sto nije ranije progovorio.. pa mozda zato jer ga amerosi mrze pa nece da nacini negativan efekat
Opet ovaj Klix o vlasima...