Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJUBI BOGA SVIM SRCEM SVOIM SVOM DUSOM SVOJOM SVIM UMOM SVOIM.LJUBI BLIZNJEGA KAO SAMOG SEBE.ETO LIJEKA ZA SVE NAS NEMOZE NAS NITKO I NIKAKVA SILA VISE ZAVADIT SAMO OVOG SE DRZITE.
"Francuski poslanici saopćili su da će uložiti sve napore na stvaranju promjena u politici njihove zemlje kako bi pomogli u ublažavanju patnji sirijskog naroda" Kakva je ovo rečenica ? Ti nazovi poslanici su najobičniji piuni na šahovskoj ploči. To su kreteni koji čekaju da im bude uplaćena mjesečna naknada za njihov "rad". To su gmizavci koji nemaju svoje ja ili ako i imaju ne smiju da ga ni ti prošapću od straha za svoje bijedne privilegije. Ljudsko smeće.
E moj Asadu,podrzavaju i naske ovdje,da sa Cetnicima,i Ustasama hebemo ovaj glupi narod 25 godina.
Bas njih takve optuzbe uzbudjuju. Podrzavali su teroriste i u Iraku, i u Libiji, pa nikom nista. To je logicno stanje stvari - teroristi podrzavaju teroriste. NATO teroristi ili IDIL teroristi, isti djavo.
vidi se da je tiranin koji na grbači njegovog naroa živi kao princ, prepao se da će mu se izmaći tako raskošan život pa ,,udri,, po svom narodu. Svi su oni koji su zasjeli na tron isti. Čim zasjednu na ,,čelo,, države zaborave i na poštenje i na boga i na vjeru, sve postaje laž osim novca, zlata, bogatstva i intresa.
@yolo evo ja možda ništa ne znam o životu u Siriji P R I J E (NE KAŽE SE PRE) rata ali je evidentno da ti nemaš pojma o životu uopšte. P.s. ne mjeri sve tvojim aršinom, ako je tvoja guzica šugava ne znači da su sve guzice a pogotovu da su kao tvoja. hahaha, ugodno veče!
Koga da pitamo kako si ti tlačio vlastiti narod?
A ti na vlasti gotov ko i Milo koji je za četnike diktator al ti si im fin hehehhehehehe
Jesil' i ti okano iz dinastije Izetbegović pa tako fino zboriš ????
Što mora da si ti neki demokrata kad braniš ovog diktatora ahahhahah
Nek' si ti posten...
Jok eto ne podrzavaju, radikalni islam je jos od Vietnama glavno sredstvo za skidanje bilo koje sekularne vladu na Bliskom Istoku, istjeraju sekularne vlade i uvedu degene vjerske........
ahahahah ma ja jer je sada mnogo bolje narodima Libije, Iraka i sl. Mozete vi mene zvati scim hocete cinjenice se ne mjenjaju a cinjenica je da je historiski gledano najprimitivniji i najdestruktivniji sistem za jednu drzavu vjerska vlada. Gdje god se zakoni prave po nekim bajkama tu je ekonomija donja a idioti gornji. Pogledaj samo Arabiju, imaju vise para nego pola Europa a idalje im je rast minimalna ahhhahahahh