Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivko, a sta velis na ovo?! Američke tajne službe: Bashar al-Assad ima čvrstu kontrolu, Sirija je vojna sila sposobna obraniti se i od velike vojne invazije http://www.advance.hr/vijesti/americke-tajne-sluzbe-bashar-al-assad-ima-cvrstu-kontrolu-sirija-je-vojna-sila-sposobna-obraniti-se-i-od-velike-vojne-invazije/ izgleda da smo uspjeli prodrijeti i u same centre americkih tajnih sluzbi :) sto je reci kadar, a ne kao ja, kojeg jedan zivko provali :)
@zivko josili pa zar i ti? e kada si me i ti provalio, onda je stvarno red da se povucem i napustim forum...hocu reci bih.
jedino logicno rjesenje u ovom slucaju je pohapsiti teroriste koje finansiraju zapadne teroristicke drzave i cionisticki Izrael i suditi im a sramno je sto drzave lazne demokratije pozivaju na postivanje ljudskih prava u zemlji u kojoj se ta prava poprilicno dobro postuju u odnosu na samu Ameriku koja ima Gvantanamo, inace olicenje ljudskih prava... u SAD-u u zadnjih par godina veliki broj ljudi je dobio otkaze, dok u Siriji stopa nezaposlenosti je vrlo, vrlo mala e sad zar nije osnovno ljudsko pravo, pravo na rad ko tu nepostuje ljudska prava onda samo mi nikako ne ide u glavu cinjenica da tu dvolicnu americko-cijonisticku politiku podrzava i veliki broj BH gradjana.ne vjerujem da su glupi da ne mogu svatiti neke stvari, samo je problem sto je lakse uzeti servirano, nego malo razmisliti svojom glavnom mada kad bolje razmislim gupi Bosanac nije daleko od istine
@ampak kako si me provalio?! svaka ti cast! nisam se tome nadao,barem ne ovako brzo...
Teroristi kazu da ih terorisu teroristi....
Kofi Annan odbijen od strane sirijskih pobunjenika jer je pozvao na prekid nasilja i dijalog http://www.advance.hr/vijesti/kofi-annan-odbijen-od-strane-sirijskih-pobunjenika-jer-je-pozvao-na-prekid-nasilja-i-dijalog/ Britanski Telegraph potvrdio - francuski vojnici zarobljeni u Siriji http://www.advance.hr/vijesti/britanski-telegraph-potvrdio-francuski-vojnici-zarobljeni-u-siriji/ Izvještaj promatrača Arapske Lige od sada dostupan i na internetu - velike kontradikcije sa zapadnim medijima http://www.advance.hr/vijesti/izvjestaj-promatraca-arapske-lige-od-sada-dostupan-i-na-internetu-velike-kontradikcije-sa-zapadnim-medijima/
VOLIMO TE ASAD VOLI TE BOSNA
Puno srece u ciscenju od kupljene bagre Basare!
Ovi pobunjenici su isti ko oni u Libiji. Nadam se da Sirija neće pasti jer je potrebna i Iranu i Palestini.
još malo pašče i pa-pa, nesretno ti i svaki neuspjeh ... adios!