Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osudama "Amnesty International"-a ce se prikljuciti "DP Marketi", nezavisni predsjednicki kandidat iz Somalije I dva pisca iz Finske ....boli Izrael cuna sta misli Amnesy International! :)
Ma jok dje će oni to , to su fini miroljubivi jevreji koji su preživjeli holokaust.
Ma gdje ce Izrael to?
Cijeli svijet to zna i sta sad ?
od spomenutih upravljaju francuskom, za svedsku i britaniju ne znam. sto se tice eu, upravljaju indirektno preko amerike, jer amerika ima prevelik uticaj na eu, a znamo kakv uticaj imaju cioniti na ameriku, dakle indiretno uticu i na eu. sto se tice AI, sve su te organizacije smijesne, bas kao i unicef i unesco i un, sve je to finansirano od strane cioniste, nikakve teorije zavjere nego ocigledna realnost.
Britanijom pogotovo..
Sram vas bilo. Optužiti tako miroljubivu zemlju i vladu...
Eki to...