Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika, inflacija- samo nebo je granica, milioni beskućnika, zdrastveno osuguranje preskupo itd... itd... I hop 40 milijardi "pomoći" u Ukrajinu? Dokle ovo ludilo ide...
imaju ljudi da dijele koliko hoce kad su ih pred koronu nastampali ko gov4na i onda ce nama suplju prodavat inflacija ,rat ovo ono pa logicno da ce doci do poskupljenja svega valja nastampano opravdati a kud ce bolja ideja nego rat i nekog okriviti
I da su nama ovako pomagali danas nebi bilo ni izbornog zakona, Sejdić-Finci, entiteta a Dodik i Čović bili u mišijoj rupi
A mali amerikanci ce ispastat Ide placanje taksi ce biti pojacano inflacija u nebo
Bog me ubio ako cijela BiH vredi sad 40 milijardi $
Sam sutoput, 5C, vrijedi 25 milijardi. Zapravo, njegova polovina.
Imamo mi iskustva kolko tih donacija dođe do naroda. Hoće li i Zekensky sad praviti svadbu od 2.000.000 km?!
A jesu dobri ovi amerikanci, ljudine
Boli Ameriku racku za Ukrajinom. Preko leđa jadnog naroda, svog što uplaćuje porez, Ukrainskog zbog rata, vode konflikt iza zavjese sa Rusijom. A Evropu ko šiša što je gorivo otislo u pm, životni standard otišao u tri lijepe, svi nervozni, posao klimav, krediti ljudima za vratom itd... Prekinite rat ! Amerika da to hoće mogla bi preko noći sve zaustaviti !
Jest Srbadija zapjenila hahah. Mrze Ameriku i svaki dan joj prizeljkuju propast a sad se kao brinu sto ce im narod ostati bez 40 milijardi. Pravi razlog kmecanja je naravno to sto znaju da ce ova pomoc itekako pomoci u slamanju ruske agresije.
Ta ka'e zelenski, ma niste trebali sramota je
Nesto veliko se valja hahhah
Sve se vraca,sve se placa
Sreca za Ukrajinu da Trump vise nije predsjednik. Neki njegovi senatori su se bili digli da obore ovo. Narandzastoj svinji je Putin idol.
Imal za Bosnu koja milijarda. Pitam za Dodika , Bakira i Čovića. Možda bi se dogovorili oko svega.
Ja sto ih pitaju oruzjem. A nama embargo. A onaj narkoman se kiti rijecima da su pustali humanitarne. Mamu my njegov, sve sto je valjalo iskljucivali I sami uzimali. Milanovicu salji sad vojsku da vidis kako ide.
Dace oni i za izbore u BiH ako zafali.