Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri teksaška osuđenika na smrt podnijela su tužbu, žaleći se kako ovi lijekovi ne ispunjavaju regulatorna pravila. :)
treba ih samo vješat,ništa inekcija
Pun mi je k*rac europe i njene lažne etike i morala. Amerika je puna ove divljači koja zaslužuje smrtnu kaznu, niko im ne može zabraniti da provode smrtne kazne. Baš bi volio vidjeti kako bi švabe reagovale da imaju serijskog pedofila ubicu, da li bi dobio smrtnu kaznu ili sobu sa internetom uz jezero.
Apsolutna većina osuđenika na smrt u SAD su Crnci a u Apelacionom sudu Sjedinjenih Američkih Država koji potvrđuje smrtne kazne sjede sudije bijelci
Moram da pojasnim jer mi neki daju negative ocjene; u Apelacionom sudu Sjedinjenih Američkih Država koji potvrđuje smrtne kazne sjede sudije bijelci, one stare bijele američke vucibatine(živi fosili), ljudi kojimaje preko 70 godina čiji su djedovi jahajući konja i svirajući usnu harmoniku pravili međe od Texasa do Sjeverne Dakote. I molim vas da bi razumili situaciju donošenja potvrde na smrtnu kaznu jednom Crnčugi, zamislite samo kako se osjeća taj jedan sudija bijelac koji ima npr. 75 godina kada dobije na potvrdu kaznu za pogubljenje Crnčuge, konkretno slučaj koji se desi prošle godine kada su dvojica Crnčuga; Hoze Montano(22) i Merseles Piter(20) silovali bjelkinju(16 god.) više od 2 sata u Ričmondu u saveznoj američkoj državi Arizona?
@limesa Hahaha ubacili jednog Crnca među sudije da ne bude baš očigledno i da ga mogu preglasavati(a on se ne može pozvati na vitalni nacionalni interes)
Što se više napate, to bolje. Taman da iskuse barem malo onoga šta su iskusile njihove žrtve.
Budale. Uze je zakon.
...ne osjećam zabrinutost za način pogubljenja osuđenih ubica...patile su i žrtve...
iako mi ih je u neku ruku zao ALI ona el. stolica je pravi izum,znas ono,ide do nje,gleda je,zna sta ga ceka,onda sjeda na nju,sve polahko,prvo mu stezu ruke,pa noge,agonija raste,pa mu stavljaju kukuljicu,na glavu,pa mu onu ćasu stegnu sarafima na glavi,tu je vec delirijum...taman djelic da okuse onog sto su uradili zrtvama
...bez obzira na gornji komentar, uživanje u tuđoj patnji je bolesno...agoniju ne treba svjesno i namjerno produžavati, to su odlike zločinačkog uma...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je. Pokazite kako to demokratija radi. A ne kao primitivci arapi i iranci, sto vjesaju, Osim kad se vjesa Sadam Husein, onda je uredu, to je vec demokratski.
Demokratski :)
@kevin Demokratski i "humano"..
Nek ih ubijaju , nije problem al što se..ru kad recimo Iran ,Kina ili S. Koreja ubiju nekoga ???