Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoga puta su ruske mirovne snage bile brže od američkih.
Ja, vidi sranja u ruandi?!, mislim ukrajini.... Ako su budale ukrajinci nasjesce na ovo. Ma koga je UN ikada zastitio i gdje je UN kad ameri bespilotnim letjelicama svakodnevno teroriziraju Pakistan, afganistan, jemen itd. itd. ubijaju djecu i starce a sve pod parolom zastite vitalnih interesa USA!? Tada su se rusi ko fol bunili u UN, a sada ce i ameri se ko fol buniti kad rusi udju u ukrajinu. Kako god okrenes ukrajina je popusila, nazalost :-(
MMMMMMM DOBRA , KAKO BI JOJ PICKU POJELA
Merkelova suti,fasisticka kurva je sve ovo i organizovala.Najekstremniji demonstranti u Kijevu su nosili njemacke uniforme.Putine kada pocnes ravnati poravnaj svabe jednom zauvijek.
da nece mozda Holadjani da cuvaju zasticenu zonu
Aha,medjunarodne posmatrace,spijune,pa je li vi amerikanci mislite da je Rusija Srbija..pa da li vi Amerikanci vidite da ste dosli do kraja.Rusi nemaju izbora i po cijenu nuklearnog rata.
amerima ocajnicki treba novi rat
ko te postavi na tu poziciju glupaco jedna ti bi ww3 vec danas
e putine putine kako ti ga šukaju.
sukni ti meni do debelih masnih muda
zamisli, taman bih krene ka naprijed, ka boljem i lagodnijem zivotu, ekonomija se pocne dizati zi temelja, radna mjesta iz dana u dan se otvaraju, kad ono rusija napadne ukrajinu ko njemacka poljsku 1939, i ode sve u helac :D zbog ove urave
Bit ce rata kazu svi,a ja cu umreti od Lupavi
Izjava "Rusija MORA razgovarati sa vlastima u Kijevu..." je odraz nemoći UN. Rusi razgovor vode sa legalnim Predsjednikom Janukovićem.
Rusija mora sarađivati s islamskim Pakistanom da se onemogući izlaz Amerikancima iz Avganistana i da braća Talibani ubijaju ustaške i crnogorske bandite u sastavu bande ISAF, terorističkog krila NATO-a u Avganistanu. RUSIJA DO KNINA!
Šta si uzeo?
stid me reči šta je taj mazgov uzeo.
Poznata je ova kurava po brzom i energicnom dizanju ruku za bilo koju rezoluciju pro izraelsku kontra palestinsku. Nju bi volio da vidim u obradi kod ISIL-a.
Puna podrška Rusiji protiv bande NATO-a i američkih terorista! Živjela Rusija, živjeo Irak i slobodna Palestina. Smrt NATO-u, Amerima i Izraelu! Rusija mora sarađivati s Pakistanom da se onemogući izlaz Amerikancima iz Avganistana i da braća Talibani ubijaju ustaške i crnogorske bandite u sastavu bande ISAF u Avganistanu.
Bošnjaci samo mudro, Rusija mora doći do Knina, jer ako već 20 miliona muslimana živi u Rusiji može još i 2 miliona Bošnjaka, a nijedan NATO terorista neće izaći živ iz Avganistana jer neće se moći evakuisati preko Rusije ni islamskog Pakistana
Mijenjaj dilera :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)