Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nisu sa kišobranima hodali po brdima oko Sarajeva? Kako sad snajper, okruženje?
👏
Ortodoksni genocid
Gospodi treba dici bistu u Sarajevu u znak postovanja prema njenom radu i svemu sto je ucinila za BiH u ratu!
Ovoj treba dići spomenik.
Treba Amanpour obezbjediti besplatne ćevape doživotno, pošto voli ići kod Želje
Istinu zboris zeno! Dodao bih i da je opsada Sarajeva trajala duze od opsade Lenjingrada!
Ona ima veča muxda od Smitha
Lijepo je vidjeti kada neko neovisan potvrdi ono što svi znamo, i Srbi i Hrvati i Bošnjaci da je na Bosnu i Hercegovinu izvršena agresija od strane Srbije i Hrvatske i njihovih marioneteskih paramilicija VRS i HVO-a.
Ja mislio u Hrvatskoj...
Svaka čast hrabra ženo
I poslije 30 g. nas "veliki prijatelj" Biden za koga smo navijali je dosao na ideju da se Srbiji pruze razni ustupci nebi li ih se otrglo iz ruskog zagrljaja. Hvala ti dedo sto si nam poslao Palmera, Escobara i Murphyja
Prvi rat u Evropi je bio u Hrvatskoj 1991.godine pa toliko o istinama Amanpour.
100%
I sada ih treba bombardirati, naravno njihove položaje u B.Luci, stočnom Sarajevu, Palama...ta stoka bez sile ne zna stati.
Kratko i jasno objasnjenje, jasno ko dan. Sve se ponavlja u Rusiji, ista prica, isti postupci. Najvise prijetnje pa i one nuklearnim oruzjem, a kada naprave masakr, onda isto ko i Srbi kazu nismo mi, to su oni sami. Dakle, prijetili nestankom (Karadzic i drustvo) i radili na tome iz dana u dan. Sjetimo se samo onog tenkiste u aprilu 92. na Otoci kad govori "nemoj da srusim ovu zgradu" itd i tome slicno.
Obilježila je 90'