Royal Television Society Awards
0
Al Jazeera English najbolji kanal u 2011. godini
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za princa Charlesa i druge imperijalisticke zlocinacke rezime, to Al Jazeera nesumljivo jeste, a realno al Jazeera predstavlja najgoru ratnohuskacku propagandnu masineriju na lancu katarskog diktatora koji je svrgnuo vlastitog oca vojnim udarom uz pomoc SAD, kao i njegovih gospodara, cionistickog rezima, SAD, Velike Britanije i Francuske.
mas**on*ska gam**adija
jeste vidjeli sta je nagrada. prvo sve uredno registrujes, ozakonis, ne predstavljas se u ime nekoga drugog ili cijele zemlje kao UAN BiH sa autom godine i das nagradu koju svi postuju.
Al-Jazeera,svaka cast,samo nastavite!
Vlasi zele siriti paranoju medju Bosancima.
Ovo je kanal koji drze katarski sheiki i kraljevi, sto znaci da je americko-cifutski imperijalisticki kanal za propagandu.
SVALA ČAST :)
Čifutska posla