Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U potpunosti se slazem sa ciljevima Green peace-a, ali sam u potpunosti protiv njihovih metoda. Briga za okolis DA, ali nasilno upadanje na necije posjede apsolutno NE. Bili su upozoreni da to ne rade, a pravili su se budale, moraju nauciti lekciju da to nemoze tako, sve ih redom osuditi na po 15 god zatvora, pa cemo vidjeti kad ce opet pokusati ovakvo nesto...
Ma niste ih trebali ni privoditi , samo ih gurnuti u vodu . Danas sve neki aktivisti , nevladin sektor , ovo ono a sve sami šupljaci koji znaju samo kritikovati tuđi rad a ništa produktivno nemaju u svojoj glavi .
Pa jbg ako te upozori granična policija, a ti se praviš pametan...
Pametno.