Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj, ajkula u bjekstvu :-D Svasta se ovde more pročitat
hahahah izdajte crvenu interpolovu potjernicu za mnom :p
Da ajklula u bjekstu, jer u sharmu postaji rezervat ajkula oko kojeg je postavljena elektricna ograda. prije 5 godina kad se srusio avion u crveno more, tacno pored sharma, nisu nasli ni jednog putnika a razlog su bile ajkule
čuj, ajkula
AJKULA ISLAMSKI TERORIST
zato ja idem samo u plicak..hahhaha
ajkula terorista, sad ce SAD objaviti rat ajkulama
Ma drzi se bazena ....
Da su ajkule bile muslimani/muslimanke onda bi bile na samoubilackoj mosiji opasane bombom.
One druge dvije ce takodjer biti optuzene za saucesnistvo u zlocinacko-teroristickom aktu bezbjednosti protiv fizickih lica s namjerom da nnanesu finansijsku stetu pravnim licima! Ovo je medjunarodni skandal jer ajkule nisu egipatskog porijekla niti su muslimani. WikiLeaks ukljuci se u ovu istragu!