Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH pod hitno u NESVRSTANE!
Ahmadinedžade, svi normalni ljudi znaju da si upravu, ali ne samo to, nego bi ti mogao nešto i napraviti po tom pitanju. Svaka čast, skidam kapu takvim ljudima !
Svaka kada majstore Ti kastro i Cavez ste najbolje presjednici treba vas staviti na dozivotne presjednike Ovi papci bush i ostala klapa su sami lopovi samo razmisljaju o pederluku pederi Bush doveo dolar na najnizu vrjednost ikada narod mu gladuje A dira u tudze
neznam odakle je ovaj sto zna Castrovu mater A NEZNA NISTA U ZIVOTU FUJ FUJ IDI U P2
kotromanicu, care, da se nebismo vrijedjali, citaj i uci malo vise. kako mrzim kada stoka uzme da pametuje a nema pojma. ovaj covjek otvara nova vrata ovako ukaljanom svijetu, a ti i dalje mislis da je on kriv. glupane!
Zasto bi sutio ? Da drugi mogu spokojno krast i ubijat i terorisat na najgori moguci nacin pod krinkom slobode i ljudskih prava ? Treba da im iznosi prljavi ves, itekako treba.
Kol\'ko može srat čovjek...dobro je ba, de odmori malo, ovaj je jebo mater Castr-u