Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra vijest,vehabije letu u nebo
Islamska država je kodirana numerologijom https://www.facebook.com/media/set/?set=a.372479886275000.1073741850.100005389749871&type=3
yournewswire.com/staged-isis-execution-video-leaked-by-hackers/ Evo dokaza kako su navodno ubijeni novinari od strane isis-a idil-a..Nije nista strasno,ali ce zacepiti usta svima onima koji su se zgrazavali tim cinom :) a govorio sam hiljadu puta da je sve djelo zapada i saveznika sa bliskog istoka..
rezolucija ti nerazumijes znacenje toga sto si napisao jer si ogranicen...uzmi malo pogledaj debate Kuran vs Biblija u svjetlu nauke imas na youtube,vidjet ces da je Kuran apsolutna istina,nepogresiv u svakom smislu posebno u smislu naucnih dokaza i cinjenica dok je Biblija nesumnjivo puna kontradiktornosti i naucnih neistina zbog mjenjanja izbacivanja i dodavanja sadrzaja,cak sadrzi i pornografiju u nekim evandjeljima,nemoj da ti citiram sad necu da se spustam na tvoj nivo,inace sve objave i sve svete knjige sadrze istu poruku vjerovanje u jednog jedinog Boga,Kuran je jedino autentican,dosljedan i istinit,niti jedna druga sveta knjiga trenutno na svijetu u suceljavanju argumentima i naucnim cinjenicama nemoze se porediti sa Kuranom,kada malo pogledas debate koje su zabiljezene u svijetu u svjetlu dokazivanja naucnih cinjenica i istine bit ce ti jasno da si glup,ako imas iole intelekta i znanja uopste shvatit ces da si u najmanju ruku pogrijesio sto si to napisao!
Rješenje problema s ovim debilima je onda jednostavno : NAPRAVITI ČIM VIŠE OVIH dronova ... ! ! !
Ma nije ovo istina,gdje ce ovo biti tacno,sve Americka zavjera i slicno.
Jeseni ovi stihovi u pm. Ono što ne može bruka vojske oni to za čas posla. Još kada bi smo avi bili lakovjerni i naivni.: ))
laž laž laž!!!!!!!!