Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majke mi, ova Austrija prema nama ima odnos kao majka..... Fazon je da ovo traje stotinama godina, a mi kao balavci nikad da samostalno stanemo na noge.... Moramo se trznuti kao drustvo komplet.... Hvala Austriji i Austrijancima !
Dobro i sta su konkretno potpisali?Sta to sad znaci?Da ce nasi studenti i sportisti imati olaksice pri odlasku u iz BIH u Austriu?Molim Vas otvorite granice da svi izadjemo kao gospoda.Neka radi Novalic i njegova kcer,neka radi Komsic i njegova zena u BH telekomu,neka se lopovi nadolme dok se ne u.s.e.r.u.Nas pustite da idemo medju tih 200.000 Bosanaca.
Bolje bi bilo da je Adil primio Kurza, hihihih
Adil Osmanović mrtvi poltron. Od najvećeg oponenta Bakira Izetbegovića postao je čovjek koji se pita za sve. Zbog fotelje prodao sve ideale i stavove koje je zastupao Sulejman Tihić. I još je uz to čovjek ograničenih sposobnosti.
A da napisete malo detalja o sporazumu, da barem znamo osnove o cemu se radii eto...
Adileeee, vrati seee! Ovce tvoje, ne mogu bez tebe...
Kurz, čuvaj se Gavrila. Bosna je to.
Ovaj Adil mora da je neki veliki talenat čim s Kurzom potpisuje sporazume...
sjaši Murta.
otkad o Kurcu ništa čuli nismo...
Dobro nisi čula, a jesi' preko nekih drugih čuula osjetila?
Tom Kurz
Hvala velikodušnom Kurzu !
potpisali u kurtzuu!!!
veoma vazan sporazum..nema sumnje u to