Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čega se pametan stidi budala se ponosi jel tako sehere:)
odmah da upozorim genocidaše i ostale koji ne peru guzicu da ne ulaze jer zagadjuju zrak! hvala!
upravo te tome tvoja religija naučila, umjesto da budeš produhovljen, ti si jedan obični zaostali, isfrustrirani b.a.l.i.j.a. Samo si potvrdio ono što je žena gore napisala.
@Sabahudin Dervisevic, fino te je hodza naucio kako da komuniciras sa pripadnicama njeznijeg pola.
@ sarajka Tebi treba nešto tvrdo u usta,među noge i u š.upak
@sarajlija sve je jasno iz tvog komentara, jasno je koliko si primitivan, zaostao i jasno je da takvi kao ti podržavaju svaki oblik radikalizma i primitvizma. upravo zbog takvih kao ti, muka mi je od vjere i a vjerujem da je i onom gore što nas gleda zlo od vas takvih ( vehabije, nindže) . Ja sam muslimanka ali više tu religiju ne smatram svojom..Jer uprljana je i srozana do dna, od takvih kao što su ti i tvoja braća radikali ( što bombama rješavaju svoje frustracije).
@i.mo uz sitnu razliku - tito nije sjedio u berlinu:)
Hitler je partizane nazivao banditima,a Tito bi trebao tom logikom biti najveći bandit kao njihov vođa.Raspisana je bila i nagrada za njegovo ubistvo ili hapšenje,jer je poticao narod na pobunu protiv okupatora.Isto ovo sada rade amerkanci.Svoje protivnike nazivaju teroristima,iako sami čine najveći teror,a za propagatore i vođe otpora raspisuju potjernice gdje obećavaju dobre nagrade za njihovo hapšenje.
Žiku Abu Hamze budaletine na kvadrat treba mu izbit điad iz gujice
1. odakle su ti dedo i nana sa mamine i sa oceve strane (ako neko od njih nije iz sarajeva onda ni ti nisi sarajka) ? 2.nece vise nikad niko tjerat bosance iz jedne im jedine domovine !! 3. Sloboda vjere , ako hocu u dzamiju onda i idem , imam pravo da se obrijem ili da imam bradu - moj izbor ,niko mi to nemoze zabraniti ako moja zena nosi farmerice ili je pokrivena , opet ti nista nemas s tim - sloboda .... 4. SUTRA SU IZBORI PA KO ZELI SLOBODU NEKA GLASA samo znase ko je ko ,
@ Razum Može čovjek biti obrazovan i inteligentan,a da mu je srce puno mržnje i da prihvaća ono što tu mržnju hrani,makar takve informacije dolazile od od onih koji čine najveće zlo, a to je nato sa amerima i englezima na čelu.Zna se ko drži medije,i oni koji ne razmišljaju svojom glavom,a takvih je kod nas najviše,prihvataju takvu istinu.
Islam ce vladati svijetom bez obzira koliko se vi borili protiv njega. Jedina prava istinska religija, objavljena od jednog jedinog Boga, ostale ste izmislili, i sami da hocete razmisliti vidjeli biste da 80 % stvari u vasim izmisljenim religijama nema smisla, samo covjek bez razuma moze vjerovati u nesto za sto nema nikakvog dokaza.
Da je neka kršćanska zemlja napadnuta,i neko podigne glas protiv toga, da li bi i njega smatrali teroristom?Možda bi i to neki vjerovali jer su tako pročitali,ne razmišljajući da to plasiraju oni koji napadaju.
od ovakvih se nasem Nebeskom Narodu ledi pogana krv u zilama, i smrznu grudvice govanna na usranom neopranom supkku ! mi nebeski narod Smrdalji znamo da je ovakvih vise u Bosni nas Smrdalja ne bi bilo ni u Cacku ni u Valjevu a nekamoli na Palama i Sokocu !
Govno teroristicko.
:)))))))))))))))))))) vas mujica da nema ja ne znam kad bih se nasmijao hahahaha sve kad vas sabere, mozak ko u vrapca.... malo veceg vrapca. :))
hehehe jedinica za glupost = 1 bosnjo Razum, pametan si ko dvije budale.