Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šćiponja, zaštitnik nemoćnih i lokalni diler.
Ja gluposti.... Mi imamo naseg Aliju Betmena !!!!
Mislim da bi uz tvoje uvredljive komentare trebao stajati nick BOLESNO ISFRUSTRIRANI CRTAČ. Pretpostavljam da te tako zovu u duševnoj bolnici iz koje se i javljaš. Ja mislim da tvojoj isfrustriranosti i bolesti nema lijeka (reći da je jedan narod \"nakaza i užas\" može samo osoba sa teškim teškim kompleksima. Valjda ne možeš prežaliti što Kosovo i BiH nisu i nikad više neće biti \"kolonije \"Srbije.Tvoje provokacije samo govore koliko si ti jadan u nesretan u svom životu, a nije sve tako crno. Recimo ima međunarodni sud za ratne zločine u Haagu koji je do sada osudio preko 700 Srba zbog činjenja ratnih zločina (čime su oni po brojkama prevazišli Hitlerove naciste), što opet govori da ima pravde na ovome svijetu. Normalan i civilizovan svijet ta činjenica raduje; vidiš da nije sve tako crno CRTAČU ;).Ako ti od bijesa krenu bale na usta ili odgovoriš komentarom punim uvreda i psovki to je vjerovatno zato što nisi na vrijeme uzeo lijekove.
bosman glavni
pa zar nije srpsi heroj ćika-spasoje (supermen) :P
da je međunarodna švercovala muslimanima oružje, sad bi se ti javljao iz temišvara na rumunjskom
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=45967
zadnja stranica romana o knindzama: traktorska kolona prelazi drinu i ulazi u beogradski pashaluk. knindze sjede na prikolicama i pjevaju: sve je ovo bilo dzabe shvatile su cak i babe, sad mi brate mnogo zao za koga sam ratovaooooo. kraj serije.
ovaj naš super šiptar je p.o.j.e.b.o. sve balyinkuše na 24 posto.
... recept za dobro zdravlje i dug život: \"GORE TRAVKA, DOLE GLAVKA\"
gledaj bosmena, pravi sarajlija. utegnut u trenerku s rukama u džepovima igra džepnog bilijara. pravi onaj SA derpe.
ahah..., najjači su super šiptar i super baliyaman. ništa nisu odbranili.
Rastaman, desna ruka Šćiponje i redovna musterija.
super hrvoje je pobjednik, jer je uspio svoju zemlju ubaciti u EU. ostali super-heroji su obični luzeri i balkanski c.i.g.a.n.i.
super genocidaši s pala, koji su snajperom djecu gađali. pravi srpski suprjunaci.
pobjednik je super hrvoje jer je jedini pobijedio i oslobodio svoj rezervat od drugih indijanaca i plemena bravo hrvoje
Sve go idiotluk.....