Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gledaj Adila i odgovora mu. Kunem se da bi ovaj isti odgovor mogao upotrijebiti da ga pitaju bilo koje pitanje
Apstrakcija filmskog izraza, kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetnickog akta uopste, de jure predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije, vlastite inferniornosti i vlastitog infalicizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku, kao specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili.
adil je žešći tokmak,odan i vjeran svakom šefu,bake obožava ovakve ulizice i glupane!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako i treba!!!! Čestitam! Dabogda svako ministarstvo i,alo najmanje sektora i podsektora. I dabogda ja ne imao hleba jesti jer sam im to dopustio. Jer sam se borio da danas nemam posla i da mi neko prebrojava krvna zrnca pri traženju istog. I da ne zaboravim, zato što sam tužio firmu radi nelegalnog postupanja i zato što proces nije makao 5 godina od polazne tačke. Da Bog da po kontejneru kopao kad sam im to omogućio!
najmanje 15 sektora i podsektora, izostavih, sorry
Nemoj samo posustati Nermina, oko tebe su sve vukovi, ne daj se i napravi red.
Evo gdje je problem ove države i gdje je neophodna reorganizacija i evo tko siše krv običnim građanima......a liliputanci se dopovezali zakona o radu kao da bi dobili određene uštede a tranša MMF će leći čim se isti usvoji u parlamentu...... pa jel ovaj narod toliko zatuucan ili šta majka mu stara!?
Plate zposlenih u drzavnim institucijama treba razvrstati po Entitetima ,nor ako je Ivanic iz RS njega treba da placa RS iz svog fonda,jer ja drugu dvojcu majmuna i kriminalaca nezelim da placam,meni nista neznace...isto i za sve parlamentarce...mrsh na platni spisak entiteta pa neka te placa onaj ko te je uvsalio na to mesto...ma prosto ko pasulj SVE TREBA ODVOJITI..BOSHNJACI NEZELE DA ZIVE ZAJEDNO ONI ZELE DA POPUJU,MRSH U TURSKU PA TAMO POPUJ...
Znači ti bi da plaćaš samo svoje majmune i kriminalce . . .??? Dobro, možda je tako i pošteno ...!!!
Iskreno, blago onom ko je dobio posao u ovim institucijama. Cestitam im na poznavanju "pravih stela". Prije usvajanja novog Zakona o radu, da se dobiju Ugovori na neodredjeno.
Problem nije u politicarima, nego u mentalitetu i principijelnosti: Da se nekome od kriticara ponudi radno mjesto u administraciji, prestao bi revoltirati iste sekunde. Dvolicnjastvo i mentalitet prelivoda - to je glavna nasa osobina. Narod je svaku vlast zasluzio.
Jel ovo SDA protiv SDA? Ili je ovo posljedica svadje izmedju Seke i Nermine?
A sta radi Ministarstvo za radijaciju boga vam??
Mogla si odmah i Adila pitat : " Koji qurac on radi " ..... ? ? ?
Nece ova Kapetanovicka jos dugo biti zastupnica. Pocela je da talasa.
Ministarstvo za pravilno ispijanje kafe...
Objesim ti macku o rep posao gdje surfas po internetu ili izlazis na pauze 80% radnog dana. To je osnova razvoja BiH u buducnosti.
kakvo je to pitanja? Ne rade nista i uzimaju platu jer im je neko sredio posao preko stele. Jedina briga im je da se dogovore odakle će naručiti ručak.
Pobogu...nece narucit...ta nece valjda u dosadnoj kancelariji jesti... Ljeto sunce, valja big vidjen u restoranu....narucivanje ostavljaju za kisne dane...ha ja
Štiti virtualne nacionalne interese
i to baš da pita neko iz SDA
najveze zlo je javni sektor..184.000 ljudi zaposleno na ledjima cijele drzave.23 % budzeta,njemacka 7%...