Monstruzan zločin u Srbiji
0
Žena u dvorištu pronašla rastrgan leš bebe
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno odkud da je dijete vani??? Hladno,snijeg,dijete vani?!?! Hmm... Drugo ne krivim pse,mada ima stvarno agresivnih pasa... Ko ne voli pse ne voli ni ljude!!!!
Strasno strasno..
Pricala mi je jedna Srebrenicanka koja je prosla pakao Srebrenice da je bila zamalo dlanom ugusila svoju bebu jer joj nije dala plakati. C etnici su imali obicaj kada bi u konvoju culi bebin plac , oduzimati tj oteti bebu od majke i za klati bebu tj. odrezati joj glavu. To je vidjela svojim ocima kada su jednoj zeni c etnik istrgo iz narucja uplakanu bebu(TURCE) i jednim potezom noza odrezao glavu djetetu. Nisam mogao doci posle ove price sebi par dana....kakav to moze biti mentalni sklop covjeka da ucini ovako nesto jednom malom nevinom stvoru....a i ovaj slucaj je pa moze se reci slican.....samo sto su umjesto c etnika posao odradili psi uz vjerovatno precutan majcin pristanak.
Ajde odtvorite komentare da se na.ebemo Pirineju kevare, mi smo demokratski narod i poštujemo slobodu govora, on je svoje rekao a sad je valjda red na repliku.
Gdje se dogodilo nije uopste cudno oni su poznati po tome
normalno da su psi napali dijete,pa neće valjda bebe pojesti cuku,pa nije kinešče
pa jeste vi normalni, cuj psi krivi, i treba pobiti sve koji ih brane, pa kakav si ti covjek koji to kaze. Logicno je i bilo ako ga je tu ostavila, i psi se moraju hraniti, poenta je kakva je to majka sto su vec prije mene i rekli.. A naravno da su zivotinje bolje nego ljudi, zenka psa nikada ne bi ostavila svoju bebu, i te lutalice iste koje nemaju sta da jedu ne napustaju svoju mladuncad dok ne budu sposobna da sama nadju hranu.. a ne kao ova zena koja se naziva covjekom. posluzi se malo tim mozgom i razmisli o tome pa onda komentarisi..
Čuj dokaz da su životinje bolje od ljudi!! Pas inače zna da jede čovjeka i da je baš rastragao novorođenče. On je inače svjestan toga. To su psi lutalice koji umiru od gladi i možda su i bijesni itd isl. a majka koja je ostavila dijete, i ako je to uradila svojom voljom to nije ni covjek ni majka, vec monstrum. Sto ga ne dade nekome, u sirotiste, dom za nezbrinutu djecu, vec na ulicu na ovolikim minusima pa ko ga nadje!? Eto nasli su ga psi lutalice i zavrsi tragicno.
Kako vi pojedinci mozete kriviti pse, imate li vi gram mozga u glavi? To su zivotinje, prepusteni ulici, izgladnjeli.. je li on treba da razumije ovo sve isto kao vi? :s Bolesnici retardirani!
Mačak, tebi se očigledno nešto u svijesti poremetilo. Umjesto da se pitaš kakva je to žena ostavila dijete na ulici, tebi su ovdje problem psi. E blago se tebi
SRBI RETARDI
Moja greska.. tek sam provjerila da je beba mrtva ali to ne mjenja moje misljenje o \'\'losim\'\' psima
Mislim da je ovo i nedostatku informacija tek tako navala laznih i neprovjerenih informacija.. Pa mislim da su je psi lutalice napali vjerovatno da bi dijete iskrvarilo jer je ostalo bez ruku i nogu.. Psi ne napadaju ljude tek tako.. Oni se brane!! Nisu objekat kako ih mnogu smatraju, imaju samo drzgi oblik od naseg. Jesu lutalice ali ne napadaju niti jedu sve sto prolazi, hoda i sl. Budite dobri ljudi
Po tvom komentaru ispade da su psi krivi za ovo,,jesi li se ikad upitao sto psi lutalice napadaju ljude,, napadao bi i ti da si gladan,,a otkud beba na livadi jeli pala sa neba ili su je psi ukrali. Zalosno je da ljudi cine stvari sto nebi ni divlje zivotinje uradile.
Sta je vama pojedincima. Sto krivicu zbacujete na pse lutalice? Pa nisu oni krivi sto je zena odbacila djete na ulicu. Treba pobiti vas koji dajete takve izjave o jadnim zivotinjama. Svijet bi bio bolji. Fujjjjj