Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet nova manipulacija ALexandra Vucica,da pokaze gradjanima spremnost vlasti,da se odupre terorizmu u Srbiji,a i da Evropa vidi da su u oni zrtve Islamskog terorizma,ne bi li ih zapad malo pripazio. Smijesno je sta radi taj covjek.
zapad ce ga pripaziti tako i tako...........ide zapadu niz dlaku......takva su vremena tako danas moras
Mozda kroz ovakve stvari dobije vjetar u ledja Zapada u vezi sa pitanjem Kosova,ali mene vise nasmijava,kako mu ovakve manupulacije prolaze kod gradjana Srbije,povecao im penzije za 1,5% neki dan,a prije toga im smanjio za 10%,i prica im kako danas bolje zive :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj al' ovi strepe od ISIL-a hahahah doduše imam i ja dvojicu komšija vehabija , blago me strah
to hoce da i izazovu