Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest Kinez su robovlasnici , uzurpatori dolaze iz koristoljublja , a nama nasi Arapi su extra , dolaze kupuj ti zemlju haman pa bajde , grade nepokretnu imovinu samo da bi guzicu odmarali i prave djecu ovim nasim sto se pokrivaju za "siću" ...
@SvetiPerun Nije to samo u Sarajevu, cijeli Balkan se prodaje za male pare radi licnih interesa, mi odma nek je u komsiluku crkla krava, istina je da nas prodaju druze...
Kod njih bar neko dolazi ovi nasi pogotovo SDA samo hodaju po ambasadama i mole za sadaku a dolaze pred ambasade u autima od 300 000 maraka
@SvetiPerun Haha, Dodikland zemlja gladi, straha siromastva i korupcije.
@SvetiPerun A u Dodiklandu sve cvjeta kao. Ne znam sta je to 23, ali znam u Dodiklandu gdje ja zivim da je strava i uzas, ljudi kopaju po smecu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NAHUŠKAVANJE KINEZA NA RUSE: Ima barem još jedan skriveni razlog zbog kojeg Srbija pokušava pojačati saradnju sa Kinom protiv Rusije. Ko sumnja, može pogledati na Internetu: rs.sputniknews.com/rusija/20160621/1106646294/Kina-Rusija-hakeri.html
DRUGA MOGUĆNOST (KAKO VRATITI FOKUS KINESKIH HAKERA NA AMERIKU): Moguće je dakle i nešto drugačije, da recimo srbijanski intelektualci postaju nervozni zbog mogućeg smanjivanja tenzija između Pekinga Vašingtona ... imamo li kakvu treću procjenu ?
on još uvijek tam?
STVARI OVAKO STOJE: Beograd je i prije 1914-e kuhao izuzetno lukavo i perfidno čorbu međusobnog uništenja među Evropljanima. U novije doba, unatoč mnogim pokušajima da se izazove međusobno uništenje između Rusije i Amerike, to je još ostao neostvaren cilj. Sada u suštini pokušava se zakuhati između Kine i Amerike kao za doba Miloševića.
lupetas
Ахахахаха врло добро :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najtačnije se je izrazio Balašević, prvo dođu popovi, pa topovi, pa lopovi, pa stim, nakon euforićnog slavljenja Miloševića, Franje i Alije i u slijedu rata i pljačke onakve silne privrede i ekonomije, sad u slijedu toga ulaze stranci i uzimaju, na štetu naroda i u smislu svoje autohtonosti i samostalnosti, uzimaju, polahko ali sigurno, stvar u svoje ruke, a pogotovo sa Kinezima imati posla, to ne može dobro proći.
Зашто? Да су хтели, могли су поробити цео свет. Али не! Пример; они кад су први пут крочили на тло Африке, далеко пре Европљана, није им падало на памет, да ту забију своју заставу, попут Ентглеза, и кажу ово је наше. Не! Купили су жирафу. Жирафу јаране! И то ''купили''! Затим по повратку, изложили је да народ види моћ Цара. Папир, барут, медицина .... Дај не лупај, Славен си, ниси империјалистички ретард, да падаш на те шупље.
...још нешто. Једно од светских чуда, је њихово дело у циљу одбране, а не напада. Види се са Месеца!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je posjeta ekonomskog značaja, onda je slabo stim da je Srbija, a pogotovo BiH dovedena u poziciju da ne znaju i ne mogu da upravljaju i vode svoje privrede i svoju ekonomiju, a ako je političkog karaktera i na ovaj način svjesno provociraju EU i NATO, mogla bi biti pogrešna stvar.
Promjenice ime ulice gdje imam firmu,sad ce se zvati konfucijeva,a bila tresnjinog cveta,tu ce da prave kineski centar
Jel reko dZinping nesto za kinesku investiciju u dJamiju na 23%, ili ce licno sa bakirom o toj investiciji voditi dijalog, u sljedecoj posjeti kandaharu 2519?
Jadan nece moci sjediti u avionu
Srbija Rs bice jace sa Kinezima, Rusima dobice milijarde svi poso Vucic, Nikolic, Dodik zajebace Evropsku uniju.
Prije 30 godina nije posjetio srbiju nego jugoslaviju...dakle ovo je prva posjeta u istoriji
@TangoZaEsmu hoce ali jos manja nego onda i manja nego sad...ako nastavi ovim tempom...
@TangoZaEsmu koje bolan trco u posrani beograd...ti si nesto pomijeso...ni 1914 ni 41' a nismo ni 92' i necemo nikad....sve republike u avnojevskim granicama poslije 95' samo srbija manja...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Četa i Kineza milijarda i po.
Veliki diplomatski podvig bez pogovora. Da li će Bosna i Hercegovina iz toga izvući korist ostaje da se vidi. Nadam se da Dodik nije tu postavljen kao predizborna ikebana, već da će građani Bosne i Hercegovine stvarno osjetiti potpisivanje ovih sporazuma o razumjevanju kroz opipljiv i što skoriji ekonomski napredak.