Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi je poginulih policajaca i civila, a te teroriste treba kazniti sa najvecom kaznom koja postoji. izvedite ih na trg pa nek im narod presudi.
Mojne mi tih krvozednih presuda. Nosi to kuci mami pa joj sudi. Dozivotna robija bez pomilovanja pa nek u tvorza meditira sta mu je to trebalo. A svako malo ga u dnevnik. "Evo narode, ovako mi kad imamo budalu koja pali i ubija. Ovakav je bio kad je uso. A ovakav je danas, 30 godina kasnije. Ono za sto je ratovao vise nema ni u aktuelnim rjecnicima, nego je arhaizam. Niko ga se vise i ne sjeca da ga je bilo. A ovo je plac u dvoristu zatvora gdje cemo ga ukopat da ni mrtav ne izadje vise vani."
Za one koji su protiv covječanstva postoji samo jedna kazna.Njeno ime je Smrt.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...kome trebaju sukobi?? Svijet odlijepio k'o kineske papuče!
Ovi siptari su malo gori od svih ostalih iz regiona!
Evropo daj nam taj nuklearni otpad!Za nas Balkance je najbolje da svi pomremo to govorim za dobrobit cijelog covjecanstva! Ako iko pokrene 3.S.R to cemo biti opet mi narodi sa Balkana sa svojim vjerskim sranjima
Makedonski cetnici ubijaju I djecu http://saff.ba/u-kumanovu-ubijeno-pet-albanaca-medu-njima-i-8-godisnja-djevojcica-video/
SVA PODRSKA ALBANCIMA U BORBI ZA SLOBODU ! A MAKEDONCI SU VELIKA GOVNA KOJA SU CIJELO VRIJEME RATA U BIH NAVIJALI I PODRZAVALI SRBE!
Primili su nase zato sto su profitirali od toga I primali ogromna materijalna sredstva od medjunarodne zajednice.....sto se tice ovih sto su bjezali u CG na mjesto su pobjegli odakle su najveci cetnici I djikani pocev od Milosevica do Karadzica I sta su ocekivali drugo....STO SE TICE ALBANACA STOTINE NJIHOVIH MOMAKA JE 90-TIH DOSLO U BIH I PRIKLJUCILO SE ARMIJI DA BI POMOGLI NASIMA U NAJTEZIM TRENUTCIMA DOK SU MAKEDONCI SVI ODREDA NAVIJALI NA PRAVOSRAMNOJ BAZI ZA SRBE.....NEKA SE ZAMISLI SVAKI OVAJ NAS BALIJICA AKO JE PISAO OVE GORNJE KOMENTARE NAD SVOJOM PAMECU!
imal ko rizli???? kriza brte jbga...
esmaseh glup si jarane, zar nevidis da vlada želi da skloni pozornost sa zadnjih demonstracijs, sad ce proglasit vsnredno stanje i zabranit okup po ulicama
"Jankuloska je najavila da će pripadnici MUP-a voditi razgovore sa grupom od 30 ljudi" nešto mi smrdi da je neko veliki spremio ovo.. sad protiv rusije,isil,al kaida,kina,sirija,rat u sudanu,saudija,oni krivooki korejci,sranje po bih radi rs-ovaca i hapsenja bosnjaka,makedonci sa albancima..ljudi shvatite,treći svjetski rat polako počinje.. neka nam je Bog dragi na pomoći
@commimarshall Pa to je problem sto vecina ovdje razmislja po toj prizmi Bosnjaci,Srbi hrvati pa ne kontaju iz prve da su mozda krivi politicari korumpirani. Evo da me se ne razumije pogresno ili nedaj Boze da sam pristrasan,nek potraze na FB Generala Stojance Angelov-a i nek procita..... Mislim ko zna citati cirilicu...
Ne znam gdje Mile tu :-),al je dokazano ono sto je Narod uvijek znao,Makedonska Stranka na Vlasti Vmro koja je u koaliciji sa albanskom strankom BDI koja je proizasla iz UCK 2001,saradjuju ko braca rodjena,po svaku cijenu zele da ostane tako... Jasno ko dan,al kako im se suprostavit.....puno je razumnih,al nerazumni imaju institucije iza sebe preko kojih ugnjetavaju sve koji im se usprotive.
Tamo gdje vječno sunce sja, tamo je Makedonija... Narod i zemlja koju volim ja. Najmiroljubiviji narod na Balkanu. Braća Makedonci. Nadam se da se slični scenariji neće ponoviti.
.... Najveca makedonska opoziciona stranka SDSM je prije par mjeseci pocela sa objavljivanjem Razgovora vladinih funkcionera izmedju ostalog Ministra,sefa tajne sluzbe,sefova dviju najvecih albanskih partija iz kojih proizlazi krsenje Zakona istih. Ta ista vlada je preslusavala oko 20000 gradjana.... Zadnja objava tzv Bomba je izvela makedonce na proteste koji vec tri noci protestvuju i kojima se trebali i ostali narodi ukljucit 17. Maja 2015. Posto je vlada sigurna da ce Albanci na ulice kad SDSM objavi snimke o montiranim slucajevima gdje je doslo do ubijanja i zatvaranja Albanaca NI KRIVIH NI DUZNIH u dogovoru izmedju albansko_makedonske Vlade. Ovo nije medjuetnicki Konflikt ali kriminalna Vlada nastoji da do toga dodje,99% Albanaca je sigurno u to da ih se zeli gurnuti u rat,tako se i ponasa vecina Albanskog naroda. Radi silnih nepravdi i politickih igara na ledja,vecinom albanskog,naroda se ovi stavovi mogu promjenit i situacija moze izmaci kontroli..
U akciji koju je danas izvela grupa "UCK" od 70 pripadnika nije poginuo nijedan njen pripadnik,dok je ubijeno pet policajaca,ni jedna ni druga strana ne govore o civilnim Zrtvama. Policiji je javljeno da su se u Kumanovu okupila naoruzana Lica koja namjeravaju za godisnjicu smrti jednog njihovog komandanta da napadnu policijske i vojne snage koje terorisu narod naredjenu od albansko makedonske vladajuce strukture. General Stojance Angelov koji se nekad borio protiv istinske UCK je prije mjesec dana objelodanio namjere kriminalne Vlade da se izazovu konflikti. U narodu medju svim etnijama nema tenzija ili netrpeljivosti. Ali sigurnosne snage i sve institucije od ohridskog dogovora na vamo su bezbroj puta inscenirali ovakve i slicne situacije u kojima su iskljucivo bili zrtve Albanci igrajuci nacionalnu kartu da bi prikrili svoju korumpiranost i nepotizam. Izmedju ostalog i slucaj "Monstra" gdje su uhapsni trojica Albanac i dva Bosnjaka radi navodnog ubistva pet makedonskih mladica u ...
Ushtria Çlirimtare e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit
Pitaj Shabana Polluzhu i Aćifa Hadžiahmetovića.
zao mi tih mladica kojima su siptari uzeli zivote i njihove porodice bacile u vjecnu tugu. U svakom narodu ima losih i dobrih ljudi, ali siptare kolektivno zbrisati sa planete.
Qrcu moj nadji mi jedan primjer dobrote tog naroda, jedan jedini i povucu rijec.
Karanje Srbočetnika na Kosovu.
Srbski mediji navode da se jos uveliko puca dole, provjerite vi to s kljiksa malo bolje to.
*srpski