Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno neznam da je ijedna drzava htjela s Rusijom, osim sto su Madzari zagrizli za jeftini plin.
Ko su MaDŽari?
Po ovoj "priči za maloumne" ispada da će Rusija napasti Srbiju ako ova ikad odlući da nastavi "piti Coca Colu" i usvaja Europske vrijednosti?
Rusija je posljednji bedem odbrane čovječanstva.Vidjećeš.
Oni su moj posljednji k***c. Ko god je mogao je pobjegao od njih, isto kao i od Srbije.
Vucic je izabrao Zapad i EU. Od EU je Srbija posljednjih godina dobijala svake godine po 1,3 milijarde eura na ime poklona, sto je najmanje 1/3 budzeta Stradije. Iduce godine ce dobtio jos 300 miliona euraj, jer su dozvolili koristenje reg. republike Kosovo u Srbiji. A ako priznaju Kosovo kao Republiku, dobit ce jos 1 milijardu eura. Od Putine nece nikada dobiti toliko, osim starog vojnog oruzja.
Upravo tako. Vlast i navodna opozicija rade za istog gazdu. Izbori su potpuno pokradeni, ali od naroda, a ne od koalicije " Srbija protiv nasilja", cije pristalice pisu monstruozne komentare o Srbiji na N1 i prizivaju bombardovanje, dok su meni zabranili komenratisanje, samo zbog pitanja gde je ta njihova vecina sada na ulici, jer je nigde ne vidim.
Od 1992 pa na ovamo Putin je stvorio nevjerovatan broj milijardera prodajom državnih bogatstava, većina je prodala to ponovo državi i pobjegli upravo na zapad. Putin i njegova pratnja žive u luksuzu dok ove ratne priče i huskanje protiv zapada prodaju sirotinji a pošto se Srbi dive Rusiji oni prvi puše tu priču
Zapad neka dozvoli da Srbiji da vrati Kosovo i stvar riješena gdje ce srbija
Pa tako i treba.
pitanje je dali zapad prijeti srbiji ili nudi nešto kao npr kosovo,rs...
Jel to poruka Srbiji?
Ko Romeo i Julija ocam. Srbi bi da vole Rusiju, al im zapad ne da. Ajmo svi po jednu suzu za zabranjenu ljubav i zaharovu za sisu pa slikanje.
Znaci napast cete i Srbiju
Evo Ruske Cvijanovicke
U Ukrajini se ovo sada finanisira dugom. EU planira dati garancije za 20 milijardi eura, iako je nejasno ko kada će šta morati otplatiti.
@nagibkrivic - vidim da pratiš dešavanja.Odmah sam shvatio da pojma nemaš.SAD i zapadne zemlje EU planiraju da od ruskog novca koji je "zamrznut" u zapadnim bankama pomogne Ukrajini.Sporan im je mehanizam kako to da urade.Rusija je držala po nekim izvorima čak 300 milijardi dolara do duplo većeg iznosa.
Navijaju , ali komsije nesmiju. Samo bi BG i Pancevo ostali 🤷
Svi vi gledate svoj interes i zaboli vas 🖕🏻 i za vašim narodom a kamoli za srbima !!!
Opet jela ludih gljiva.