Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj narode....Bosno moja poharana,Srbijo moja pokradena,Hrvatska moja nasukana..... Niti jedan narod iz ove tri drzave nije zaljubljen u EU ,niti jedan od tih naroda nije izginuo da bi se drugom pokoravao, niti se ovaj protekli, NAJGLUPLJI RAT ISTORIJE , vodio da bi se pokoravalo drugima aaa koga narod bira na izborima ? Bas one sto zagovaraju nova pokoravanja i to ljudima koje niti razumijemo niti djelimo bilo sta zajednicko!!!! Jugoslavija je bila EUROPSKA UNIJA prije ove .....nekakve UNIJE gdje ocigledno nista nije odrzivo na duge staze! Zasto se ne radi u korist naroda ove tri drzave ? Zasto se ne naprave ekonomski dogovori izmedju ovih drzava i ne krene sa zivotom ? Zasto se stalno vracamo u proslost.....pogledajte kartu amidje Hitlera ideje ....koja razlika je izmedju te IDEJE i ove EU ???? Pun mi k vise politike,izbora i VAS koji bi da odlucujete o sudbinama tih 20 milijona ljudi ....nabijem vas sve redom o civiluk .......
Jel\' to cijena ulaska u Evrospku Uniju? Jeftino, jeftino, nema sta...
Jasno da znaju, a znate li vi Srbi vaše granice u ovo ljeto 2012.? Ne brini ti za našu ekonomiju, Hrvati žive bolje od Srba čak i u doba svjetske krize. Da nisu imali posla s vama bili bi manje lijeni i nazadni u odnosu na ostatak svijeta, doduše.
Mislili ste samo da se Srba riješiti , pa kako je bez Srba , kako industrija , razvoj ,zapadni standardi , EU . Znaju li Talijani i NJemci gdje su granice Hrvatske .
Ja sam iz Hrvatske. Granica znaš gdje ti je i za tvoju obitelj vrijedi isto.
U Vukovaru , ova opština nije prihvatila samoproglašenu nezavisnost Hrvatske , ogromna većina je bila za Jugoslaviju , a onda su Hrvatske paravojne jedinice počele teror po gradu .
Hrvatska demokratska zajednica, na izborima 1990. godine nije dobila ni jedno od pet mjesta za predstavnike općine u Saboru.
@ hz hz A netko je malo glup, a izgleda da si to ti. Tužba protiv Srbije za genocid je skupa, a na kraju će Sud tu tužbu odbaciti jer je istina da je Srbija počinila zločine, ali to nije genocid. BiH je 100 puta više stradala od Hrvatske, pa nije dokazala da je Srbija direktno učestvovala u genocidu, iako je jasno da jeste. Trebalo je prikupiti konkretne dokaze da je Milošević u Beogradu upravljao događajima u Srebrenici, a to BiH - nije uspjela.
Krkane, krkane o čemu ti laprdaš? Ne može se državu tužiti za agresiju ni jednom sudu. Hrvatska je tužila Srbiju za GENOCID, ponajprije za pokolj ranjenih vojnika i civila na Ovčari. To što je Hrvatska priznata nešto poslije napada JNA na Hrvatsku, ne mijenja činjenicu da je Vukovar srušen, Dubrovnik i ostali dalmatnski gradovi granatirani s kopna, mora i zraka i da je JNA naoružavala pobunjene Srbe koji su sanjali o Velikoj Srbiji.
e bas je jadna ova hrvatska, kad god im iz EU kazu da se naguze oni se naguze, samo da bi usli u tu EU gdje ce ga tek pravo popusiti
A ti si krmoyebac
@KoSiTi? \'u\' je baliya, kozojebac....ma kakav hrvat......rijetko koji hrvat dolazi na ovo smece od portala.......
igore, ti i tvoji opanci slabo da cete kad vise u hrvatsku.
KOLIKO JE TVOJ TRAKTOR POTROSIO GORIVA OD KRAJNE DO MAJCICE SRBIJE ??
kovacevi @ live.da stasau iz njemacke poziva na traktorijadu. ne provaljuj se da ti ne bi klempu odvalio.
kome ti prijetis smrdljiva cetko koji ste vi vise faktor poklopi se usima i da opet nebi palio traktor via sumadija
Zlocine su jedino cinili Hrvati protiv Srba,al doce dan kad ce mo videti kom opanci kom obojci.