Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek poslije ovakvih clanka hvatis koliko i sretan zbog svega sto imas.
Inspiracija!
According to the census of 22 April 1895, Bosnia has 1,361,868 inhabitants and Herzegovina 229,168, giving a total population of 1,591,036. Excluding some 30,000 Albanians living in the south-east, the Jews who emigrated in earlier times from Spain, a few Osmanli Turks, the merchants, officials. and Austrian troops, the rest of the population (about 98 per cent) belong to the southern Slavonic people, the Serbs. http://goo.gl/ZJ59F 1895 godine
sta vam je ljudi..koji vam je.. sta vrijedjate covjeka koji je tako rodjen..neki od vas ce imati isto djecu jednog dana..jadan nas narod u bosni koji vecinom nemaju mozga u glavu. covjek je legenda. svu srecu mu zelim. pozz
Nick Vujičić uopšte nije Srbin, već je sin vojvođanskih Hrvata. Vojvodina je naravno dio Srbije, ali njega i njegove roditelje to ne pravi Srbinom. Ili tvojom logikom, možda i neki Ištvan Lajoš iz mjesta Srbobran u Vojvodini je isto tako Srbin po nacionalnosti ? Pa normalno bre, Ištvan Lajoš je iz Srbiju iz mesta Srbobran, šta bi drugo bio nego Srbo. Ne mož\' on bre da bidne Mađar pa da ga ]ebeš.
Hajmo sad sve ispočetka. Zamislite da se čovjek zove Charls Smith, iz Amerike. Možete ostaviti svoje komentare...
@hamo ...ne vrijeđaj trkaće konje...to su inteligentne, rasne životinje...bolja genetika od bar pola klix psihopata :)
čitajući pojedine komentare sve sam više uvjeren da je poturica amoralna,nikom bitna spodoba,karikaturalni vic objekt
http://adf.ly/D8Ysz
I source.ba objavio prije vas http://www.source.ba/clanak/9704838110153/vijesti/Nick-Vujicic-odusevio-Beogradjane
Bavi li se iko na ovom Klix-u novinarstvom ili samo kopiraju tekstove sa hr portala? Ovo je stara vijest i btw čovjek je prije Hrvatske posjetio Srbiju, tako da ste davno mogli objaviti nešto o njemu, Regionalni portal malo sutra!
FASCINANTNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŽIVOT JE ČUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sta reci na ove komentatore niskog razuma i razuma trkaceg konja? Idioti uvijek ostaju idioti. Zar je bitno koje je nacionalnosti? On bez ruku i nogu je ozenio \"dobru koku\", mediji su ga opazili, sad covjek moze sta god zeli. Knjigu da napise o svom zivotu obezbjedio se za citav zivot. Sta vi imate u zivotu? Sta ste ostvarili sa svojim rukama i nogama? Ja vidim zavist samo. Ljubomorni ste na covjeka bez ruku i nogu. Idioti, klasicni balkanci, papci seljaci.
a ko ce drugi varati,obmanjivati i lagati ljude i siroke mase ako nece manipulativni srbopravoslavni genocidaski poluljudskog izgleda vlasce cigance srbin??To je fasistima srbociganiji vlasima u krvi-sveopsta laz i obmana!
Da je ovakav entuzijazam ljudima koji imaju noge i ruke mnogo toga bi mogli u zivotu napraviti. Jako malo ljudi cijeni ono sto ima ustvari na sta su navikli i sto im je svakodnevnica. Ko ima zdravlje moze imati sve u zivotu sto zamisli, samo je stvar mozga, volje i nacela.
Imam samo rijeci hvale i podrske ovom sjajnom momku ! A ove budalrtine sto daju negativne komentare , sta reci \" Svasta ckapi rodi ,zeljeznica povuce i armija obuce \" !
ovaj se pravo razmaho jbo mjku svoju genocidasku vid ga kakav je-pravi cigance vlah!