Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo priseravanja ? :)
A ovo je onaj, sto je porucio komadantu vojske, da ce njih dvojica nasamo pricati koje gradove treba potopiti da se spasi Sabac, ovo je isti onaj sto je predstavniku medija zabranio da objave koliko ima zrtava dok oni njegova SNS ne dogovore se koliko da kazu da je bilo
Tacno vidis da nisu dzaba on i Radoncic prijatelji. Doduse ovaj Vucic je puno inteligentniji i podmukliji dok nas Fahro, tornjak ko tornjak.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ma sve je ovo meni sumnjivo.. opasan je ovaj vucic ne bi me zacudilo da je to sve njegov plan kako bi se predstavio kao divan covjek i moralan
Isto kao sto mu se i prijatelj Radoncic slikao dok kobajagi dijeli vodu napacenom narodu (a vodu je dijelio tek nakon sto je shvatio da press konferencije u kojima napada sam sebe nemaju efekta). Najgore sto onda naivni nasjednu i pomisle kako se radi o ljudinama - a ljudina medju politicarima nema to dobro zapamtimo.
Vucic pokusava da izigrava demokratu i diktatora. A laz mu je najomiljenija. Pogledajte snimak gdje prica kako ce on i nacelnik vojske nasamo govoriti, Kako zabranjuje iznosenje u javnost o broju zrtava dok njegov tim ne donese odluku koliko ce btit zrtava.Pogledajte Video o ovom manipulantu: "To će značiti Divkoviću da primjenjujemo ratne mjere, da vodu puštamo na jednu drugu stranu, a o tome ćemo kasnije nasamo razgovarati... Divkoviću jesmo li se razumjeli? Šabac moramo braniti svim sredstvima! Zadatak cijele države je obrana Šapca pod svaku cijenu. Padne li Šabac Divkoviću znate što trebate raditi?"... izjavio je srpski premijer tijekom sjednice za izvanredne situacije, obraćajući se načelniku srpske vojske Ljubiši Dikoviću. Izjava se nalazi u vremenu od 3:17 minuta. http://***/vijesti/regija/123062-video-vucic-i-ratne-mjere-je-li-ova-snimka-dokaz-da-bi-vucic-namjerno-potopio-jedan-grad-da-bi-spasio-drugi.html
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
na rende kore i na viljusku corbe.
Poserem se na vučića i srbistan
"Aleksandar je u više navrata rekao Danilu da pazi kako se ponaša" , sine ako češ nekog prebiješ ili rokneš molim malo subtilinije a ne kao onaj kreten Marko bivšeg predsjednika Slobe - druga su sad vremena.
Ko nema "oraha u džepu" on će uvijek istrajavati na ISTINI. Vučiću se za ovaj potez može ČESTITATI i pokloniti.
Ooo tuuuurciiii
Medna usta ostala ti pusta
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Dovoljno je procitati "kako nezvanicno saznaje Informer". Glavni urednik Informera lezi kao kucence kod Vucicevih nogu i donosi mu u zubima papuce i jutarnje novine. Bas je fino dresiran.
EPP
Tako je muslimani...Samo udarajte negativne komentare.Pa zar u tome nalazite svoju utehu!!! Krivo vam sto vi nemate sposobne ljude u svojim redovima.A neka,polako ali sigurno postajete Teheran :)
Koja je tebe nevoljda dovela ovdje?
Bolje sebe pitaj,,sta te to nateralo da mi repliciras"?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jebo li vam ovaj cetnik majku klixovsku zar je on vrijedan bilo kakvog pomena Mrss stoko
Primer naj boljeg dzamiskog ucenika !
Evo sam nama povjerovo...
Najveći medijski mrak u Srbiji u zadnjih 30 godina je bio 1999, a tada je ministar informisanja bio, pogađate ko, Vučić...
ovaj vucic polako ali sigurno gradi kult novog Tita Srbije. Lik juce brani Sabac, danas je moralna gromada sutra ko zna
sta ti je dobro osmisljen politicki marketing..