Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobodan Milošević je ovako budio srpske zločince a sada se Vučić služi istom politikom i otkriva pravo lice.
Ništa novo, oni svakih 20-30 godina pokrenu neki rat. I uvjek su ugroženi. I uvjek ih nalupaju.
@Muha994 nema se šta negirati nepostojeći genocid. Vaše plaćene presude suda postavljenog od srane amerike nas ne zanimaju
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
on je zadnja osoba na svijetu, a skupstina Srbije zadnje mjesto na kojem se prica protiv fasizma...treba prvo poceti od sebe, jer svo zlo na Balkanu uglavnom nastaje i dolazi iz Beograda i Srbije.
po kom to kriterijumu? tvom? ok
I to kaze seronja koji nosi srpsko ime i ima zenski avatar!
zasto ovaj pickousti govori o ustastvu u negativnom kontekstu?!
LOL sto bi rekli. I sad ko fol oni 'zabrinuti' i 'brane' Tita i Partizane. Bjezi, a Draze Mihajlovic, 3 prsta, velicanje cetnika, pa Karadzic, Mladic 'heroji' tamo. I oni su ti koji su razorili Jugoslaviju, ko normalan bi htio ostati u Milosevicevoj 'Jugoslaviji' tj velikoj Srbiji, ni Bosanci, Makedonci a ni Crna Gora. I oni su i napali suverenu Hrvatsku drzavu, ko i Bosnu, po logicno da nece bit Oluje vise, za to bi Srbija opet morala napasti Hrvatsku. He he. gluposti.
Samo sto je Hrvatska imala srece, da je zapad bio uz njih, tj. da su im dozvolili da oslobode Hrvatsku. A kad je Bosna na redu bila, kad su HVO i BH armija bili jedan dan od Prijedora, i blizu Banjaluke, e onda zapad i Clinton kaze ne, stop, mi cemo vas bombardovati, i dali Karadzicu pola Bosne. Kao bice 'izbjeglica', a nisu imali problem sa izbjeglicama iz Oluje i Hrvatske, i svim izbjeglicama iz tzv. RS, koji se nikad nisu i nece moci vratiti tamo.
.......a mozes sutiti na srpski nacizam ?
Evo šta gospodina tišti: a) http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/regija/donacija-iz-sad-hrvatska-vojska-dobila-16-helikoptera-kiowa-warrior/234793
b) http://www.vecernji.hr/hrvatska/pogledajte-najmocnije-oruzje-hrvatske-vojske-1016969 c) http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/veliki-posao-morh-a-i-pentagona-hrvatska-kupuje-mocno-oruzje-koje-ce-potpuno-promijeniti-vojnu-ravnotezu-u-regiji/175255/
Rehabilituju drazu i onda seru nesto drugima.
Opet su "ugrozeni"... na.ebali smo ...
Opet su "ugrozeni"... na.ebali smo ...
Javlja se lik koji je pucao po Sarajevu i Bosni, pa tacno nema gore bagre od ovih smrda.
ćuti vucicu budaletno jedna
@Una Sreco, imas tipicno Srpsko - agresorsko misljenje. Kao prvo ja nemam idola a koliko sam mogao shvatiti tebe, Izetbegovic je trebao ostati zajedno sa kasapinom Milosevicem, da sacuva ostatak Jugoslavije, tako sto bi slao nasu omladinu da vrse zajedno sa Srbima agresiju na Hrvatsku
Bosnjaci se vode logikom da je neprijatej mog neprijatelja moj prijatelj pa brane ustase. Iako su ustase bili okupatori BIH i iako ustaska ideologija smatra cijelu BIH dijelim Hrvatske a Bosnjake ne priznaje kao narod. To danas kazu najveci zagovornici BIH. E moji Bosnjaci. Ja sam uvjeren da je tragicna politicka situacija u kojoj se nalazite posljedica vase vlastite blentavosti i gluposti. Ako volite ustase, dabogda vam sutra Sarajevo, Tuzla,Zenica i Bihac bili srce Hrvatske a vi Hrvati muslimani. To je ta ustaska ideologija. A bolje niste ni zasluzuli. Nesposobni ste vi da imate svoje ja. Zato ste i tu gdje jeste. Svakk po zasluzi.
i u svoj toj nebulozi i neznanju koje napisa...ni sam ne znas sta si htio kazati. Od pisanog dokumenta do dana danasnjeg...jedini agresori na BIH su bili turci i srbi, treba samo malo procitati i ono malo historijata koji Bosna posjeduje i koji srbi nisu spalili u proslom ratu... A sto se tice i jedinog problema izmedju bosnjaka i hrvata koji je doveo i do mrznje u nekim djelovima BiH...napravio ih jebeni sanđaklija (citaj srbin koji se samoproziva bosnjakom), također u minulom ratu.
@crnobijelisvijet Jok eto Hrvati i NDH nisu bili agresori. Onda nek cijela Federacija ide u Hrvatsku, a RS Srbiji. Bosna ne mora ni postojati, a Bosnjaci su Hrvati muslimani. Sandzaklije su Srbi muslimani. I miran Balkan. Zasto da postoji Bosna i Bosnjaci kad vole agresore vise nego sebe.
Eh cuj ti pichkoustog.......a kod njob chetalji status narodnih heroja imaju. A o njegovoj fashistickoj prosloati da i ne govorim....fuj
Vucicu pocisti svoju avliju prvo, pa zar je draza mihajlovic bio srpski heroj ili zlocinac,pa je li karadzic zlocinac ili heroj pa da dobije svoj univerzitet na palama ,cudo se nisi nikad ogradio onako muski protiv toga ka o sto sad udaras po ovim itekako zlocincima najgore vrste.
Ustašluk ih brine, a što su oni četnici, to je u redu. Ne samo četnici, nego i ratni profiteri. Barem Hasanbegović nije gledo sa Trebevića na opkoljeno Sarajevo '95. mrzim i jedne i druge, ali najviše mrzim prelivode. Historija se ponavlja. '43. su četnici masovno prelazili u partizane, a sada masovno prelaze u "demokrate" odnosno takozvane naprednjake. Samo što sada znamo ko nam je bivši, budući i viječni neprijatelj. Nema vam više JNA, pa da se krijete pod petokrakom.
@malimrav Ustani na noge kad spominjes prvog predsjednika Republike Bosne i Hercegovine. Gospodin Izetbegovic se nikada i ni od koga nije krio niti bjezao, za razliku od tvojih Dabica i Sracke Mladica. Ogromna je razlika izmedju boraca za pravdu i ovih sto su zavrsili neslavno u Hagu. Jebiga istina boli, ali sta ces, valja zivjeti u kojekakvoj iluziji