Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav trebas biti monstrum da dijete ubijes. Pocivaj u miru.
ili zidov, trenutno oni ubijaju svaki dan djecu
Kakav tek monstrum trebaš biti da na ovakav komentar pukneš dislike....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ako je istina, kako ih nije strah Boga.
Da vjeruju u Boga ne bi to ni uradili
pocinioce odma objesit nema tu nikakve druge price
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Strava sta su ucinili ovi komunalci. Ali, slicno sam sam na poslu dozivio kao suvozac, mom majstoru je iz robne kuce izletila curica od godinu i pol na ulicu. Uspjeli smo zakociti i curica je trceci, glavom udarila od prednji blatobran stojeceg kombija. Mama je u tom momentu bila u robnoj kuci i ona je dobila krivicu po njem. zakonu. Da tad nisam vrisnuo moj majstor bi vozio dalje. U jednoj sekundi covjeku se hiljadu scenarija vrti u glavi. Na pocetku nam se cinilo da je djete zgazeno.
gnjide koje su "izvlačile zaključke" i lupetale po forumima, je ih sad stid njihovog antidoprinosa
Vučić portparol MUP-a
Počivaj u miru anđele!
Jadno dijete…. Al zasto je ova vijest glavna s cetri clanka na Klixu ?! Slucaj je iz Srbije dakle nije iz nase zemlje… a nema ni jedan clanak o ubijenoj dijeci u Palestini ?! 15 hiljada dijece za 6 mjeseci i o tome mjesecima se ovdje ne pise!
nesto mi ova prica nema bas nekog smisla
Vučić potvradio, covjek glasnogovornik mupa, imal da ga gdje nema... Vegeta je nista na spram njega... nevjerovatno!
Daj bože da nije da je curica živa ne treba brzati odmah mozda su je oteli pa vi nesposobni da ih nadzete a ovi ako su to uradili Doživotna užas nema se sta reči nego monstrumi...
Kako neko može da bude toliki monstrum da ubije nedužno dete.
Počivaj u miru Anđele sada si na boljem mestu.
Strašno je šta se desilo ovako malom detetu.
Zar je moguće da neko nema ni malo milosti u sebi?
Najstroža moguća kazna za ove monstrume!
Cijepao bi ih tupom sjekirom dio po dio idućih 20 godina.
opet vucic zvaljko koristi ovakve situacije da se nabije na tv i i izgrava pozrtvovanog precjenika, ovo su presice za mup i ministre a ne za glavonju