Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako dolazis zbog nas .... bolje nemoj
vučiću, nema potrebe da dolaziš.
Prve žvalje srbije će odlučiti PRIJE dolaska.....pa da li je to moguće ja sam mislio da će 25-tog lagano početi razmišljati gdje će 11-tog....
Ne možete negirati zločin. Morate priznati da je to bio genocid. To je prvi korak ka pomirenju. Ako to ne priznate, ne možete doći do pomirenja.
Vucic je dobrodosao i treba da dodje 11 jula u srebrenicu ali pod uslovom da u Potocarima padne na koljena i zamoli Bosnjake za oprost u ime srpskog naroda za pocinjeni genocid!
Ko si ti da odlucujes hoces li doci ili ne....sto se mene tice nisi dobrodosao dok javno ne priznas i prihvatis presudu Haskog tribunal da su srpske snage 1995 godine pocinile zlocin GENOCIDA.....
treba polahko krenutu sa priblazavanjem i sa vecim kontaktima, treba normalizovati odnose - ali kad na celu Srbije bude opet neko ko nije isao na lice mjesta da navija za Cetnike. zaobidji nas, i ti i tvoj jaran Nikolic. vi ste meni i danas, i ako ste se odrekli Seselja, pravi Seseljovci!
Što se umislio ovaj vučić, kao da je neka veličina. Obični nemorali licemjer. Nula od čovjeka. Pu!
Pametna izjava,od koga je nije bolje ni očekivati. Pa kakvog uopšte smisla ima odlučiti poslije 11. jula..
Mrzim pomisao i rijec srbija tu rijec mrzim zato sto je svugdje gdje se spomenulo donijelo zlo svakom
Nasi ne smiju ni pse sa ulica da pohvataju a kamoli da njega uhapse! cetnik jednom uvjek cetnik!
Ne dolazi svinjo .
Kao on se nesto pita. Ako mu se naredi da dodje, on ce doci, ako mu se naredi da ne ide, on nece ici. Jednostavno, pickousti govori ono sto mu se naredi..
Prodajem prasad i drva 0674849262
VUČIĆU ZEMLJA SE VRTI I BEZ TEBE
Sa ovim Vucijakom se nikada ne zna, covjek je ambivalentna licnost... Sto se mene tice: vidjeli se, ne vidjeli isto mi je.
losu i pogresnu politiku vodimo seljacku