Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
psihopata glumi zrtvu kao i vecina
Mene sramota njegovog ponasanja.
glumi pacenika, kao i uvijek. Materijal za emisije Ivana Ivanovica i Zorana Kesica
Eboli ga Babo
Hajvanu, trebao si sjesti u cosak i okrenuti se prema zidu. Pljuc.
Milili ga da sedne pored Kurtija,, pa nije valjda lud. Bravo Vučić .
Kad krenete napuštati prostoriju nemoj te zaboraviti vaše kišobrane. Gospodin Vucic ih je uredno čuvao.
Jado da tako razmisljas nisi trebao ni ici. Kad imas takvo misljenje o sugovornicima dzaba trosis pare naroda samo da se uslikas da si bio negdje.
Opet lagiš
Lik sve planski munafički radi, moguće da je namjerno sjeo u drugi red ali da samo to iskoristi da se o tome priča o njegovom sjedenju a ne o čemu su zapravo pričali
Stvarno Covjek kao ljudso bice treba da se upita sta je to . Idiotizam, Glupost, Licemjerstvo, stid, Sramota, Ponizavanje samoga sebe, Strah itd. Dali je uopste normalna slika kada se pogleda. Stvarno ne lici na normalno . Kao ono vi tamo a ja ovamo jedini ja pametan avi dvorske lude.
meni nudili da dodjem ja nisam htio ni doci
Molio ih da sjedne u prvi red.
Ja kontam novinar iza njih🤣🤣🤣
pravi žrtvu od sebe svom zatucanom narodu
Je li nosio kisobran za svaki slucaj? Kad su skontali da kisobran nema remen, onda je lazovcina dodala i stalak za kameru uz kisobran. Hoce li se cela Srbija jos jednom sazaliti nad njim? Eno citam ona neka plastikara stala u odbranu i napisala kako on ne spava i bori se za Srbiju :) Koje jednoumlje tamo, pa ni kod Rusa nije tako.