Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krepaće on ubrzo ;)
neka krepa tamo gdje mu je i mjesto...
MILOŠVIĆ, KARADŽIĆ, MLADIĆ, ŠEŠELJ, ARKAN...MONSTRUMI MODERNOGA DOBA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
TO VOJVODO ZASLUŽIO SI SLOBODU! POZDRAV OD BRATA MUSLIMANA.
Klovn!
Čeka Bog roba svog!
Pizda im materina Haska, pustaju ratnog zlocinca na slobodu, ode kuci da umre kontajuci da je pobijedio I da je uvijek bio u pravu, pizdurina cetnicka dabogda crko odma danas dok je jos iza resetaka
Stigla kletva i Šešelja, j'beš sudove...
SRPKINJA SE NA BOZIC KLELA, DA JE SAMO OBREZAN HTELA..
čovjek umire j.ebat ga,al je iskarao onog sejdića sto je cijeli rat bio u četnicima iz ilijaša,ostalo mu 2 mjeseca života neće hag vise da im ljudi umiru tamo
Prvo treba presuda, pa neka odmah sutra krepa
Nemoj da krepa. Neka krepava. Polako.
pustili ga da umre u srbiji a da nisu donijeli presudu. tako ce i ostati. kakva farsa od sudjenja! tolike godine bez ikakve presude i sada ga pustaju zbog HUMANITARNIH razloga.
Dobro dosao Vojvodo...
SRPKINJA SE NA BOZIC KLELA DA JE SAMO OBREZAN HTELA. INCESTU PRAVOSLAVNI KRST TI J. E B EM I BOZIC POGANI, SVI CETE VI MENI SEHADET ZNATI JOS MALO... SRBE NA VRBE ! ZA DRON SPREMNI HAHAH
Sestru ti naguzio vojvoda
OBAVEZNO POGLEDATI! http://sh.st/ucxej
Nitko bolje nije pokazao koliko su stranci smijesni sa svojim vjecitim stremljenjima da svakoj susi ispostuju prava ! Uzeo ih je samo tako! Ismijao i popljuvao birokratsku smijuriju od suda u Hagu. A holandezi sa svojim blijedim i tupavim izrazima lica ne znaju ni sto da ucine od sile pravila koja su uveli. Umjesto da je direktno kao Causescu Nicolae--> direktno u dvoriste i strijeljati!
Dobro ih je ismijao. Nije kriv, a na robiji 12 godina. :o)))
Krepavati ce, a dusu nece moci pustiti. Djubre zlocinacko. Fuj!
Pa debili jedni !!!!! Hocete li kojeg ratnog zlocinca (od ovih top 10) osuditi prije nego li krepaju ?!? Proces koji traje godinama ??? Sta koji ku.ac imate voditi procese i vaziti po 5 ebenih godina. Samo pokazujete koliko ste nesposobni. Ili to, ili namjerno otezete da se ne bi kreirala historijska cinjenica o srbima kao genocidnom narodu. Jadovi jadni.
Možda ih je sramota da im sude a vama niko nije sudio za ustašluk i zaklinjanja na bombu i nož. Ako su Srbi genocidaši, onda za vas definicija još nije izmišljena.
zloco pa srbe je sevap ubijati vi ste poturceni 500 godina jarane pravoslavna gamad je odvratna, vratila se Handzar Divizija !
Eto sada žrtve mogu da vide koliko ih štiti država BiH da se nepita i da se odobrava puštanje žločinca. To se zove pravda i pravičnost baš pravi primjer pravde prema muslimanima i sada će opet one zene nešto fol na ulice izaći i obične građane matletirati umjesto da uzmu pravdu u svoje ruke jer ovo što im rade BiH vlasti i strane institucije je više smješno, poigravaju se i izgrijavaju sa genocidom..
Da tako je cijela EU je radila protiv BiH ali i BiH je radila protiv bošnjaka (muslimana) tako da nam se događa da zločince puštaju a da se nepitaju ni BiH vlasti a najmanje zrtve što je krajne gnusno djelo.
Zahvali se Izetbegovicima velikim 'patriotama'. Aliju postujem, ali nije imao muda da se suprostavi Americi kada je trebao, ne bi bilo genocidasko-krivoslavne vjeroispovijesti na teritoriju Bosne ;)
Hvavati i tulci sve klivi!