Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi.
@gargamelijash što onda ti ne napraviš nešto da pokreneš privredu kad si tako pametan?
ova nova vlada srbije je vise nego dobra
Normalno. Ali neka nama Necko Polic uzme 40.000 iz nasih usta i neka nam je sretna godina. Kaze fino Fahro da naparimo oci na Neckovu platu. Sretna vam Nova godina ! https://www.youtube.com/watch?v=B4msIAGbqwo
gluposti...dok se god ne pohvataju velike ribe koje uvoze "robu" ovo je samo presipanje iz supljeg u prazno i dzaba trosenje energije....pola ovih ce sutra pustiti zbog "nedovoljnih dokaza" a oni ce regrutovati jos hiljadu novih....vucic je americka kujica kao i erdoan....
Država više ne želi da toleriše ni jedan vid kriminogenog delovanja, pa bila to nelegalna trgovina petardama ili drogom. Svaki pojedinac ili ogranizovana grupa, koja radi protivno zakonom definisanih pravila ugrožavajući sigurnost građana, mora biti neutralisana i izopštena.
Verovatno zbog negativnog iskustva iz prošlosti, bilo je mnogo sumlji da otpočeta borba protiv narko mafije nije iskrena i da je šarena laža. GROM 1 je pokazao da država ne želi više da toleriše uništavanje mladosti Srbije, i da je rešena da ovu borbu vodi dok se ovaj maligni deo društva 100% ne ostrani.
Tako to radi prava drzava i da je svima nama jedan ovakav Vucic svi bi imali manje kriminala i korupcije.
Bilo je vreme da neko u Srbiji posalje jasnu poruku da vise nece biti popustanja nikome pa bili to kriminalci ili p;olicajci.
Znači : pod krinkom borbe protiv narkomafije pohapšeni is vi koji smetaju. Ubavo, Aco, ubavo. Sad sjedi.
E kad bi sve vlade bile kao ova vlada na celu sa SNS-om i Vucicem svi bi relativno brzo resili probleme u drzavi u oblasti kriminala.
Nisu dileri droge krivi za propast privrede i siromastvo balkanskih zemalja. Mogli su povesti slicnu akciju kradljivaca bicikla. Onih pravih,velikih lopova ima na hiljade u svakoj zemlji i jedini nacin hapsenja je staviti ogradu na drzavne granice te napisati velikim slovima "zatvor".
Čestitam Srbijancima, tako se to radi. Kod nas uBiH nije od 92' procesuirano 500 ljudi.
Definitivno vecina ljudi na prostorima bivse SFRJ imaju neki problem u glavi.Citam komentare na B92 i mnogi se sale na racun ove akcije.Nikako ljudima da se ugodi.Realno,treba na ovim prostorima uvesti protektorat.
Vlada Srije poslala poruku srpskom narodu,jer srbi su najveci kriminlaci i divljaci...
Sve dok Vlada Srbije ne šalje Migove 21 i dobrovoljce na BiH, ja sam ZA, šta god da slali.
Da je i nama ovakav jedan...ne sa velikim gubicama, njih imamo, nego sposoban.
još je kod nas oaza za kriminalce, dok ne dodje neko ovakav pa da redom hapsi
-Sta pjevaju sad Tajkuni i lideri u Srbiji a i u Bosni: -Zivot me je prevario -bogastvo mi ponudio...!