Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. ako hoces opravdan argument pocni nazivat narod onako kako se zovu- Bosnjacima, jer ja nisam prisao tebi i hrakno ti u faco i nazvao te Ustasom. 2. zlocin se najlakse desi kad u svom umu ne raspoznas ljudsko bice nego ih pocnes poistovjecivati sa necim minimalnim, manje od zivotinje kao sto ti radis u svom opisu. 3. nije bilo nikakvih logora po istocnom Mostaru, cako stovise postojao je velik broj Hrvata sto su bili u Armiji ...kao i obrnuto
okanite se čovjeka on je bar nesto odlezao za rezliku od bala koji se i sad šeću mostarom a imali su logore u ist-mostaru !