Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vec izvjestavate iz Srbije, onda napisite kako treba. Napisite da je dosao u trodnevnu posjetu Srbiji predsjednik Kine Si Djinping. Vodja najmocnije ekonomske sile na Svijetu. I to prvi put na Balkanu poslije 30 godina. A ne da se Dacic usput sastao sa nekim sporednim ministrom. Zar je stid izvjestiti. Sklapaju 20 sporazuma, tri vise nego sa Njemackom. Mogla bi se i Bosna malo ugledat.
Kazu, sutra kod bakija na iftar 😂😂😂😂😂
najjača ekonomija svijeta ... odnedavno i zvanično ... ili sam se možda prevario :-)))
dok je dolazio (avionom), u zraku ga dočekala dva komada mig29 isto tako kod nas kad dolaze turci ... u letu ih dočeka bake sa još dva komada predsjednika
@Kad ja kažem ja dug/ GDP 250%, jarane..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)