Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gay je kad mužjak stavlja penis u anus drugog mužjaka i penetrira? Pa šta je tu loše to Asimaga odavno radi!
Kuba kod zavidovica?
BRAVO JUGOVICU!!!
Pozdrav svim zatucanim nacionalistima saljem iz suncanog Varadera Kuba! Dok vi nosite zastave i krstice i druga vijerska obelezja ja karam kosmopolitski. Ne gledam kakve je boje ili kog imena? Jedino da ima finu guzu i da je punoletna zenska. Uzivajte u vasem ustavstvu,cetnistvu i sirijatskom pokroviteljstvu. Samo Seks Svakoga Spasava....hehehehe. Odo da se \"brcnem\",uzdravlje.
Ko da vidim kako ih ponovo salju \'\'na Staljingrad\'\' da ginu za gospodara !
Vrlo jednostavno - zato sto vec to \"anti\" stoji u oprecnosti sa pojmom tolerancije. Ono sto ne tolerisem je netolerancija ;-)
Pojam za naivne. Sto ne toloeriras antigay prosvjed????????
volio bi ga i ti podudlat Bakiru I jel da?
nema to veze sa fašizmon,nitko neće organizirat prosvjed protiv pederčina jedino ovi usamljenici,i tu ih ja maksimalno podržajen.J...š fašizam i ustaše robove nijemaca i talijana,ja sam za zdravi nacionalizam(koji nije nimalo loš al se krivo interpretira,nacionalizam nije šovinizam!).
Kada procitam ovdje pojedine komentare, uzasnem se ispred ovakve ljudske ogranicenosti i netolerancije. Kad cete vec jednom shvatiti da TOLERANCIJA znaci drugom pustiti da zivi zivot na nacin na koji on/a zeli dokle god to solobodu druge individue ne ogranicava!?! Koje je neko seksualne opredjeljenosti, religije, boje koze, nacije - nista od toga ne govori o tome kakav je on COVJEK! A komentarima u kojima pokazujete \"razumijevanje\" za akcije jedne fasistoidne organizacije se samim izravnavate sa njihovim stavovima. Grozan je ovaj trend u svim EU zemljama, pa i u ocito onim koji to jos nisu. Izgleda da ljudsko sjecanje traje nekih 50tak godina, nakon toga pocinje haman relativiranje - u ovom slucaju simpatiziranje sa nacistickom ideologijom, koja je unistila milione egzistencija... I vi jos takvo sto podrzavata!!! Sram i stid da vas bude!
kvrle i Firulja ,sta se vi pedercine javljate ....
biti peder je lose, al yebaji ga... a biti fasista je ZLO i to je za zatvora
za koga je ovo cisti razum dabogda mu u kuci bio... fasisti koji promoviraju antigay okupljanja u zagrebu i beogradu su isti oni koji podrzavaju, ili su cak i ucestvovali, u razaranju mostara, genocidu u srebrenici i tako dalje... pa cisto da znate na stranu kakvog zdravog razuma se svrstavate...
BIti gay naravno da je u redu isto kao i ne biti gay. Ono sto nije u redu je bosanska, hrvatska , srbijanska primitivna fashisoidna svjest.
Mi smo protiv ugnjetaca I njihovih pomagaca Legionara i fasista Ay carmela Ay carmela Legionara i fasista Ay carmela Ay carmela Zelja nam je samo jedna Da fasista vise nema Mi nemamo avione Tenkove ni kamione Ay carmela Nestaje nam municije Hladan vjetar poljem brije Ay carmela Ne mogu nam bombe nista Ni oluja niti kisa Gdje se ova pjesma cuje Ay carmela Ay carmela Tamo srce pobjedjuje Ay carmela Ay carmela