Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trgovina,,,,zarada...
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/un-je-slagao-da-smo-dali-oruzje-al-kaidi-clanak-1731835 *ebo ljud zbunjenog.
A ruževaaa... :D
.pare ne donose sreču mada mogu ponekad spriječiti nesreću.
Ja ko' da sam vidio dedinu lovacku pusku na jednom snimku...
Kad su u pitanju pare, Srbi bih dali i guzice.
Kakvi oca i sebe prodaju za vizu :) Ožene/udaju se za kiklope samo da ode u Švabiju,neka ih tamo samo neka se ne vraćaju!A ti su mi najgori to je ono " I krv svoju za Bosnu moju,mahanje iz Austrije,Kanade,Njemačke itd..duga lista.A ja ni tetke u Njemačkoj da mi šalje stvari kada njene kone,djeca,poznanici preraste i šminku et' sve ja moram sama da zarađujem i kupujem. (: P*vam materina i onda oni glasaju i odlučuju za nas,lijepo glasaj gdje živiš i odlučuj sebi!
ma SDA prodala, sto posto
kad je keš u pitanju , nema ni vjere ni nacije ... uvijek bilo
Maske su pale, sad je jasno ko' dan ko naoruzava teroriste. Srpska posla...
Kad su pare u pitanju nema veze odakle je ko i dali je srbin ili musliman,dal je u pitanju Sarajevo Beograd Podgorica ili neki drugi grad.
Sergej, nije svejedno. budi uvjern. No ti to dobro znaš. Koment ti je mudro sročen. lol