Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri drze sve, a sipci njih za onu stvar...ahaha...kozaracko kolo, ko te ne bi vol´o!!!!
Zalicemo rile mi BiH... Shiptari se tu najmanje pita dok Amerikanac drzi sve.
O KAKVIM PITANJIMA JE REC KADA STRANCI TAMO DRZE SVE U SVOJIM RUKAMA DOK ALBANCI NISTA CAK NI TO JEL TU DRZAVU NIKO NEJEBE NI 1%KOJA JE NASTALA OD NARKO MAFIJE I NATO BRACE KOJIMA JE PONESTALO NOVCA DA IH IZDRZAVAJU PA SADA TRAZE IZLAZ IZ CORSOKAKA A POGOTOVU KADA IM SUD KAZE DA SU NELEGALNI .HAHAHAHAHAHAHAHAH
PAZI OVO: \"Kosovski dužnosnici su u nekoliko navrata izjavili da Kosovo i Srbija mogu razgovarati o otvorenim pitanjima kao dvije neovisne i suverene zemlje... itd, itd.\" Joooj PORAAAZAAA Srbiji, jaaaaraaaneee! :) :) :) Baš žalim jadnicu Srbiju, ih, ih! :)