Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Šešelj zapalio zastavu Hrvatske, i to više puta, ne sjećam se da ga je uhapsila policija Srbije!
@Kafana Ako je tako onda respect i aferim ali se ne sjećam tog čina, ako je tako nadam se da je platio kaznu! Svi koji podstiču mržnju i nepoštuju žrtve su obična stoka!
@Kafana ....jesi ti siguran....
" Bombardujte i nas,nijesmo sugavi" Grafit u Niksicu za vrijeme bombardovanja Srbije Xaxaaxaxaxaaxaxaxaxa
Joj brSi niko vas ne voli,jel vam bed ? :)
Ne razumijem zašto se ovome pridaje tolika pažnja i huška narod! Sad ispada da svi Hrvati hodaju okolo u crnim majicama, pale zastave i pjevaju kojekakve pjesme. Pa zar nije dovoljno pogledati dotične da ti bude sve jasno o kakvim se ljudima radi, s takvima nitko tko drži do sebe ne bi htio biti povezivan, dajete kojekakvom šljamu medijski prostor i huškate narod.
Je li ovo nastupio šerijat u Hrvatskoj pa hapse zbog "neprimjerene odjeće"? ;)
Radi takvih bolesnih to idiota cemo opet u rat doci!!!!! Zalosno
pustice ovu dvojicu prije dvanest veceras iskreno gluposti je veliko junastvo zapalit komad tkanine ?? men ko hrvatu nesmeta ako o potpali sahovnicu al jaro ak si junak aj dodji pa je skini sa moga balkona !!
Neka ustaše pale zastave i slave etničko čišćenje, mi srbi imamo preča posla. Dve velike vojne vežbe srpske i ruske vojske održaće se na tlu Srbije za samo dva meseca, u septembru i oktobru ove godine.
vežbajte bre, možda naučite ratovati i konačno dobijete koji rat, barem protiv manjina u Srbiji
Pa dobili smo vas u 2. svetskom ratu kad ste bežali do Argentine... Partizani su bili srpska vojska, a to što su neki hrvati i bošnjaci na kraju rata bacili SS uniforme i stavili petokraku ne menja ništa.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
zapalicemo i mi njihovu samo na Jelacicevom trgu! polako
nego,..gledam ovu gomiu,..i vidim svi ukupno imaju 8 zuba
Pa oni ni zastavu ne mogu da zapale?! Poslati Seselja da ih obuci, odmah
FAŠIZAM U HRVATSKOJ DANAS JE GORI NEGO 1991 GODINA KADA JE DOŠLO DO GRAĐANSKOG RATA U BIVŠOJ SFRJ - JUGOSLAVIJI
Nekada su vadili bebe iz stomaka a danas mogu samo zastave paliti. Ipak su napredovali hrvati za ovih 70+ godina.
USTAŠE NA INHALACIJI.. PALE SRPSKU ZASTAVU DA SE NADIŠU KO LJUDI.... GUŠI IH ONA SA ŠAHOVSKIM POLJIMA....
Pustiti ih na slobodu ujutro-kad se otrijezne.
jeftini ustaski trikovi..izigravaju pravnu drzavu a na to se samo bosnje pale.U jEvropi su vec snimljeni filmovi koji NDH prikazuju kao najcrnju mocvaru fasizma.Maloumnost pristasa ustaskog pokreta se ogleda u slavlju zbog proterivanja 250 000 svojih gradjana, teritoriji koja je danas pustinja, cinjenici da rvata u Srbiji ima 58 000 ili ti 0.8%, u RS-u jos mnogo manje a iz FBiH polako nestaju.Bravo
Milentije, nemoj da ponavljamo gradivo....
@kiksi11 nemate sta da ponavljate..u stvari gresim..imate..ostalo jos nekih cca 4% Srba u NDH ako i toliko..to je to sto jos mozete..samo napred
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
hvala indeksu i matiji babiću i još mnogim inteligentnim hrvatima od integriteta i razuma na tom što mi pokazuju da hrvatska nikako nije samo primitivna katolibansko-ustaška vječito srbima iskompleksirana zemlja. koliko je jednih, a koliko drugih, ne ulazim, ali prvi imaju moju punu podršku u borbi protiv umobolnog dijela svog društva. isto savjetujem i srbima, makar onima sa kojim gramom soli u glavi. umjesto kmečanja po portalima bolje nam je brinuti o svojim problemima slične vrste.
Aplauz
Tako treba.