Pronađen u kući
71

Uhapšen policajac osumnjičen za brutalno ubistvo u Priboju

D. Be.
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Nakon policijske potrage Igor Avramović (28) koji se sumnjiči za ubistvo sugrađanina Ervina Ćelahmetovića (35) u Priboju uhapšen je i predat nadležnim organima.
"Policijski službenik koji je osumnjičen za ubistvo E.Č. uhapšen je tokom popodnevnih sati. Pripadnici policije lisice na ruke stavili su lisice Igoru A. koga su pronašli u porodičnoj kući. Prebačen je pritvor nakon čega mu je određeno zadržavanje od 48 sati", potvrđeno je za agenciju RINA.

Tridesetpetogodišnji Ervin Ćelahmetović iz Starog Priboja preminuo je sinoć, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada pretukao sugrađanin Igor Avramović (28), inače policajac s adresom u Beogradu.

Prema izjavama očevidaca preminuli Ervin se družio s prijateljima u kafiću, kada mu je prišao Igor koji je bio u istom lokalu i nakon kraće svađe počeo ga brutalno tući. Ervin je nakon udaraca pao na pod i nepomično ostao ležati.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla i Hitna pomoć, no Ćelahmetoviću nije bilo spasa. Cijeli događaj zabilježile su sigurnosne kamere smještene unutar popularnog restorana.

Igor Avramović radi kao pripadnik specijalne jedinice policije u Beogradu, a tokom vikenda je došao u rodni grad.