Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva naroda dvije vjere jedno ponašanje.
Ama ljudi, citajte izmedju redova. Pa SUPER. Trebaju ljudi u Sarajevu koje ujede pas tuziti lokalnu - kantonalnu ili opcinsku vlast i zaraditi pare. Samo tako ce ovi vlastodrsci poceti da prave azil za cuke. DAKLE - TUZITI VLAST I NAPLATITI NESIGURNOST jer je vlast duzna da stvara red i disciplinu ali i sigurnost gradjanima.
Manite pse,danas su 3 finalaZnam da one pacijente sa zapadne strane neretve to boli,pa traze jadni utehu.Inace su poznati kao svaleri jer tucaju kamen.
Da nije žalosno, bilo bi smiješno... ...ma smiješno je svakako HAAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHA XDD
ovo je, mislim, ipak dno vaseg dna. znate li vi uopce sta znaci \"lazirati\" i sta se moze lazirati? naravno da ne znate, mislite da je izvedeno od glagola LAGATI. e nije i nema veze s njim, mada IMA veze s nepostenim namjestanjem neceg drugog, ali necu vam reci cega - to morate sami pogledati u neki rjecnik ili enciklopediju, a citaoci, bar oni pismeni, za ostale me nije briga, takodjer znaju
\"Od početka 2011. godine Beograd je sa građanima tog grada postigao 388 vansudskih dogovora za ujede pasa, dok je na sudu 58 predmeta riješeno u korist građana koje su napale lutalice. \" Znaci Beograd, oko 2 miliona ljudi, i 450 ujeda (napada) godisnje. Sarajevo, oko 500 000 ljudi, znaci 120 ujeda (napada) godisnje. Beograd: 450 ujeda x 150 eura 67 500 eura + ovi sto su isli na sud i dobili nesto vise. To je 80 000 eura. Pa bolje dat 80 000 eura za ovu odstetu, nego pravit azile, ulagat u njih i slicno. Zar ne? (praksa to pokazuje). U Sarajevu dakle bi trebale te eventualne tuzbe po ovoj tarifi, iz budzeta odnijeti 20 000 eura? Sta je 20 000 eura? Samo kicenje mostova ovih dana, 40 000 eura. Ali eto, ovi sto bi da tuze i tako dodju do rjesenja su totalno zalutali. Cudi me da se ti azili ne pocnu gradit, za kakve stotine hiljada, ili milione, cisto onako da neko pokrade 80% para. Kao i na svemu ostalom. Sad za sad, vlast se ponasa racionalno, pogotovo jer nema tuzbih :)
tako je simo(mujo) majmune................
Ne lažiraju samo ujede pasa, oni sve lažiraju. \"Nebeski narod\" lažira sve što stigne.
www.smjesne-slike.blogspot.com
http://www.pravda.rs/2011/09/07/zbog-odstete-jure-psa-da-ih-ujede/
pa srbi samo lazu sta je tu cudno
srbin sam iz Beograda, ali ovako indijanci jedni sta sirite nekakve propagande, ovo rade cigani uglavnom u Beogradu i ne vidim problem za nekakva pljuvanja, Beograd je za Bosnu evropska metropola ako nista drugo a to pisem iznerviran patriotama i nacionalistima, ima neka vest da vi ne popljujete Srbiju ili Srbe? u Srbiji skoro i nema vesti iz Bosne , mozete proveriti slobodno i uveriti se, nismo opterecin vama jednsotavno, a vi se oved polomiste da ocrnite RS i Srbiju i Srbe na sve nacine, pljuvanje, vesti o rukometu propaganda nekakva a vas se to i ne tice vi i ne igrate ovde ep, znaci eto to sam hteo da vam kazem, ne mrzim nikog ali me nerviraju seljaci i proagande...
Dabogda ti se isto vratilo
Iz nekih novinskih izvještaja sam saznao da je pseće meso u Kini na četvrtom mjestu kao delikates...Čudi me zašto ih ne izvozimo velika bi to bila korist.Oslobodili bismo se pasa, a zaradili velike novce, a ako je grijeh zašto ih Kinezi tamane, a niko ih ne osuđuje...?
no comment
Stara vijest za nove budale...
Oni lažu da bi obmanuli sebe, oni lažu maštovito, stvaralački, inventivno, reče otac nacije, glavni koljač i genocidaš, koji se pokušava izvući i oprati od odgovornosti za genocide i ratne zločine, ratni zločinac Dobrica Ćosić