Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska tuzi Srbiju za genocid. Ovo je stvarno kao da zivimo u paralelnom svijetu. Twilight zone. Zemlja koja ne samo da je imala industriju ubijanja, nego su uveliko nadmasili i naciste, i ubijali iz strasti. Zemlja iz koje su njemacki nacisticki generali slali depese, zaleci se Hitleru na krvolocnost Hrvata. Ne zato sto su nacisti zalili Srbe, nego zato sto su se plasili pobune, ustanaka i neprijatnosti za njemacku vojsku.
zagrebacke dame su se prale sapunima od srba....uvjek se pitam jel ih to palilo ili su stvaro toliko bolesne :)
Jest. A Poglavnik je na dar dobio lonac pun srpskih očiju....
gleedaj panonskog :D
Ma ovo je farsa samo. Kad se zna da je obadvojici ti zlocinaca koji su vodili te drzave tih vremena u interesu samo bila podjela Bosne a sto narod gine u Hrvaskoj i naprimjer posavini koju je krivoustija tudjman predo cetnicima a ostavio 2000 boraca katolika da ih pokolju cetnici.Farsa al neznam zbog cega al im je amerika i Alija pomrsili racune,a evropa kurva je aminovala na to kao sto ce sada aminovat na ukrainu da je rusi podijele...
Srbija je dobila po nosu sad će po džepu, valjda imaju šta još rasprodat da bi namirili ratnu odštetu.
A Kosovo će ih dotući Šta reći, belosvetska zavera.
daj nam broj ziroracuna da ti uplatimo koji milioncic :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HR je u svakom pogledu u dobitku ako ne uspije tuzba protiv SRJ onda ce HR da koci Srbiju narednih 50 godina za ulazak u EU kako god okrenes Srbija je nagrabusila!
ex Od srca se nadam da će tvoje riječi ispasti proročke.
Ex Ja inace ne citam sta obican narod misli vec citam sta predstvanik tog naroda kaze jer narod je birao da ih neko predstavlja,kako si poceo da pises jos malo pa ces napisati da je i tvoj predsjednik Satanist u kojega si se do juce kleo i za njega glasao... Cudna si ti meni sorta!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
A mi ? Šta je sa nama ? E moj ti...
Ima li prijenos????
ima...htv4